S.G.A.T.
Emekli
Yok artık.o adamı nasıl bir hain stratejiyle elediniz acaba merak ettim
Yok artık.o adamı nasıl bir hain stratejiyle elediniz acaba merak ettim
pek ciddiyede almıyorlardı millet aşık veysel elenecek diye düşük şarkısını kullanıyordu ve kendisi eleniyorduYok artık.o adamı nasıl bir hain stratejiyle elediniz acaba merak ettim
10 şarkı hiç bir şey rahat çıkarmış.Neyse yazık olmuş.Ben burdayım yarışmada da olucam.Birini bulurumpek ciddiyede almıyorlardı millet aşık veysel elenecek diye düşük şarkısını kullanıyordu ve kendisi eleniyordu
feridüz düzağaç erkin koray finali oldu sons ezon baya dengeliydi erkin koray kazandı önceki sezonuda gökhan türkmencengonun kadınlar egemenliğini son 2 sezonda yıktım ms de herifler sezonu oldu
aaa o 10 şarkı benim albümümdeydi10 şarkı hiç bir şey rahat çıkarmış.Neyse yazık olmuş.Ben burdayım yarışmada da olucam.Birini bulurumAslında aklımda var fars bir sanatçı.Ama foruma uygun değil
Yeni geldim, bi süre buralardayım yine.Sen nerelerdesin ya kayboldun göremiyoruzTeşekkürler
Senden iyi jüri mi bulacağızCanım ben jüri olayım mı?
Ay canım çekti birden. Hamilemiyim ne?
Hayırlı olsun.
Yarışmacı olarak katılabiliriz.
Yok ablacım öyle şey mi olur etiketlemeyi unuttum seniBeni istemedin herhalde etiketlemediğine göre
Senden iyi jüri mi bulacağızYalnız söyleyiş tarzın aşerme gibi olmuş canım çekti falan ne oluyor
Tamam
Yok ablacım öyle şey mi olur etiketlemeyi unuttum seniKatılıyor musun eğlenceli bir yarışma olacak
Ay başka şeyler de çekiyor da burada diyemem banlanirim falan.Senden iyi jüri mi bulacağızYalnız söyleyiş tarzın aşerme gibi olmuş canım çekti falan ne oluyor
Tamam
Yok ablacım öyle şey mi olur etiketlemeyi unuttum seniKatılıyor musun eğlenceli bir yarışma olacak
Ben jüriye özelden 12 tane soru soracağım, onlar o soruları kendilerine göre cevaplayacaklar. Sonra siz yarışmada o cevapları bilmeye çalışacaksınız
aa gunesinogluda yapmıştı bunu başarabilirsen güzel oluyorBen jüriye özelden 12 tane soru soracağım, onlar o soruları kendilerine göre cevaplayacaklar. Sonra siz yarışmada o cevapları bilmeye çalışacaksınız
Şimdi anladın mı çikinella anlamadıysan merdane geliyor bak
İşte yarışmacı çağırın ne kadar çok kişi olursa yarışma o kadar uzun oluraa gunesinogluda yapmıştı bunu başarabilirsen güzel oluyor
Taşıdım ben.
Jüri mi cevaplıyor yarışmacı mı?Katılmak isteyen yok mu arkadaşlar
@MayısKralı @MasacRE- @FaJi @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Aserat @Tzira @Billy Kane @Harunnn60 @Sherlock
Önce jüri cevaplıyor, sonra yarışmacılar jürinin cevaplarını tahmin etmeye çalışıyorJüri mi cevaplıyor yarışmacı mı?
AnladımÖnce jüri cevaplıyor, sonra yarışmacılar jürinin cevaplarını tahmin etmeye çalışıyor
Ne tarz sorular soracaksın ki?Katılmak isteyen yok mu arkadaşlar
@MayısKralı @MasacRE- @FaJi @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Aserat @Tzira @Billy Kane @Harunnn60 @Sherlock
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?