"Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun?" Yakında Başlıyor!

Yok artık.o adamı nasıl bir hain stratejiyle elediniz acaba merak ettim:A
pek ciddiyede almıyorlardı millet aşık veysel elenecek diye düşük şarkısını kullanıyordu ve kendisi eleniyordu :A :A :A

feridüz düzağaç erkin koray finali oldu sons ezon baya dengeliydi erkin koray kazandı önceki sezonuda gökhan türkmen :A cengonun kadınlar egemenliğini son 2 sezonda yıktım ms de herifler sezonu oldu :Z:Z:Z

pek ciddiyede almıyorlardı millet aşık veysel elenecek diye düşük şarkısını kullanıyordu ve kendisi eleniyordu :A :A :A

feridüz düzağaç erkin koray finali oldu sons ezon baya dengeliydi erkin koray kazandı önceki sezonuda gökhan türkmen :A cengonun kadınlar egemenliğini son 2 sezonda yıktım ms de herifler sezonu oldu :Z:Z:Z
10 şarkı hiç bir şey rahat çıkarmış.Neyse yazık olmuş.Ben burdayım yarışmada da olucam.Birini bulurum:A Aslında aklımda var fars bir sanatçı.Ama foruma uygun değil:A

10 şarkı hiç bir şey rahat çıkarmış.Neyse yazık olmuş.Ben burdayım yarışmada da olucam.Birini bulurum:A Aslında aklımda var fars bir sanatçı.Ama foruma uygun değil:A
aaa o 10 şarkı benim albümümdeydi :A

MusicSurvivoruda son 2 sezondur ben sunuyorum orada 15 şarkı gerekiyor tabi albüm kısıtlaması yok sanatçının her şarkısıyla katılablyorsun :A

Canım ben jüri olayım mı? :A
Ay canım çekti birden. Hamilemiyim ne? :A
Senden iyi jüri mi bulacağız :A Yalnız söyleyiş tarzın aşerme gibi olmuş canım çekti falan ne oluyor :F :F

Hayırlı olsun. :D

Yarışmacı olarak katılabiliriz. :A

Tamam :A

Beni istemedin herhalde etiketlemediğine göre:D
Yok ablacım öyle şey mi olur etiketlemeyi unuttum seni :A Katılıyor musun eğlenceli bir yarışma olacak :D

Senden iyi jüri mi bulacağız :A Yalnız söyleyiş tarzın aşerme gibi olmuş canım çekti falan ne oluyor :F :F

Tamam :A

Yok ablacım öyle şey mi olur etiketlemeyi unuttum seni :A Katılıyor musun eğlenceli bir yarışma olacak :D
Ay başka şeyler de çekiyor da burada diyemem banlanirim falan. :A Tamam tatlim varım ben de jüride. :love1:

Ben jüriye özelden 12 tane soru soracağım, onlar o soruları kendilerine göre cevaplayacaklar. Sonra siz yarışmada o cevapları bilmeye çalışacaksınız :F

Şimdi anladın mı çikinella anlamadıysan merdane geliyor bak:A :A
aa gunesinogluda yapmıştı bunu başarabilirsen güzel oluyor :A :A :A