"Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun?" Yakında Başlıyor!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16,932
Puanı
1,061
Başlıksız-155.jpg

Forumun efsane sorularından BHND, yepyeni bir yarışma ile geri dönüyor!

TİVİ10 İç Yapımlar'ın yapımcılığını üstlendiği "Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun?", her hafta değişen 4 yarışmacısı ve 4 jüri üyesi ile foruma yepyeni bir soluk getiriyor! Jüri üyelerimizin hakkında sorduğumuz toplamda 10 soruya cevap verecek olan yarışmacılarımız, haftanın birincisi olmak için mücadele edecekler. Haftanın birincisi olacak üye, genel klasmanda liderlik için yarışacak ve sezonun şampiyonu sürpriz bir ödüle hak kazanacak!

Yarışmacı ve jüri üyesi başvurularınızı konu altından ya da özelden yapabilirsiniz.

"Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun?", yakında Fav10'da!

Jüri
@batuhankaralar

Yarışmacılar
@Yiğitt
@vadikızı

@Çiğdem-
@FaJi
@Aserat

Son düzenleme:
Bu soruyu ilk soran bendim, patladı gitti daha sonra. Telif davası mı açsam sana. @batuhankaralar :F

Şaka bi yana başarılar dilerim. Güzel bir iş olur umarım. :X

@Billy Kane nin başvurduğumuz yarışmasını andırdı bana oda sizin hakkınızda soru soracam diyordu :A :A :A
Kız katılmıyor musun sen :A Bak çok güçlü jüri üyelerimiz var seni de görmek isteriz :D

Bu soruyu ilk soran bendim, patladı gitti daha sonra. Telif davası mı açsam sana. @batuhankaralar :F

Şaka bi yana başarılar dilerim. Güzel bir iş olur umarım. :X
Sen nerelerdesin ya kayboldun göremiyoruz :F Teşekkürler :D

Bunun bi benzerine bir kaç gün önce başvuru yaptım fourmda.Yarışmaları mı birleştirdiniz?:D
Kız katılmıyor musun sen :A Bak çok güçlü jüri üyelerimiz var seni de görmek isteriz :D

Sen nerelerdesin ya kayboldun göremiyoruz :F Teşekkürler :D
@Billy Kane nin başvurduğumuz yarışmasını andırdı bana oda sizin hakkınızda soru soracam diyordu :A :A :A
hhahah çocuk @Billy Kane nin yarışmasını elinden alıyor bizimkide uyusun ayoll :A :A :A

@mrt-06

hhaha bence @mrt-06 kilit vursun bunun kanalına yoksa rakip kanalların programlarına benzer programalr ile işi götürücek ayoll çalarak :F yakında yürüyen ölülere benzer bir dizide çıkarırsa şaşırmam @mrt-06 :A :A :A @batuhankaralar

@mrt-06
diyerek can evinden vurdun:D direkt banlar artık:A
Başarılar ikisine de.Format tam olarak aynı değildir zaten,Sorun da değil.Önemli olan kaliteli iş yapılması:):)