TRT 1 Benim Güzel Ailem - Dizi Yorumları

Daha fragmanlarında ilgimi çekmişti ve izleme listeme aldığım bir diziydi. Spoi yememek için tatilde kanalı açmamaya özen gösterdim en başından izlemek için ve yorumları okumadım

Beklediğime değdi. Geçen hafta bu diziyi 2 günde tükettim ve güncele gelip gününde son bölümüne baktım. Güzel Günler dizisi sonrası çok iyi bir alternatif oldu. Umarım çabuk final olmaz. Eğlence dozu yerinde keyifli bir dizi. Her bir karekter ayrı güzel.

Kesinlikle sezonda da devam edecektir.

Reactions: Dosi
Ailemize hoşgeldiniz @Dosi Hanım.

Reactions: Mehmet Can and Dosi
Hoş buldum Emre Bey. Galiba güncel dizi olarak ilk kez aynı diziyi izliyor olacağız
Aynen, öyle olması lazım. Zaten son 6-7 senedir çok dizi takip etmiyordum ben. İzlediklerim de malum zaten.

Bu dizinin kadrosu çok çok iyi. Ufuk Özkan ile beraber çok daha iyi oldu.

Sen hangisini destekliyorsun? DamSi mi DamOğ mu?

Ufuk Özkan şimdilik sinir bozucu kötü kalpli bir karakter. İlerde o da ekibe katılıp iyi olacaktır bence.

DamSim destekliyorum
Oğuz karakterine alışamadım ve ayrıca annesinden dolayı o olmaz gibime geliyor. Sen hangisini destekliyorsun?

Sen hangisini destekliyorsun? DamSi mi DamOğ mu?
Soru başkasına sorulsa da diziyi izlediğimden kendi adıma fikrimi söyleyeyim, izleyen herkes fikrini söylerse güzel etkileşim olur:

Senaristler hangisini devam ettireceklerine sosyal medya yorumlarına göre karar verecekler sanırım.

İlk başta Sina kötü biri gibi gösterildi ve Oğuz Damla ile karşılaştı. Sonra Oğuz'un, Damla'nın eniştesinin Kore'deki kardeşi olduğunu öğrendik ve bu arada Sina Damla'yı aldattığına pişman olarak gösterildi. Bi karar veremediler kimi seçeceklerine.

İlk başta Oğuz daha sempatik gelse de Damla ile aralarında akrabalık bağı da olduğundan şu an Sinacıyım.

Son düzenleme:
Adnan mevzusu diziye negatif bir enerji veriyor. O kısmı çok uzatmadan iyi bir yere bağlarlarsa iyi olur. Tahminimce Fidan’ın sağlık problemi kardeşlerin kenetlenmesine vesile olacaktır.

Damla - Sina mevzusu daha uzatılır sanıyordum. Fragman sürpriz oldu.

Dünkü bölüm hem duygusallık hemde komedi kısmı olarak çok güzel sahneler izlettirdi.

Reactions: Mehmet Can
Feryal; Oğuz'un Damla'ya olan ilgisini öğrenince oğlunu Damla'dan uzak tutmak isteyecektir. Zaten Damla da tercihini yapmış gibi duruyor fragmana bakılırsa.

Oğuz'a da farklı bir partner gelecektir ilerleyen bölümlerde.

Ednan olayı bende de negatif enerji oluşturdu. Baykut Hocaya diyeyim de fazla uzatmasın konuyu.
Zaten Ufuk Özkan'a kötü karakter de pek yakışmıyor.

Adnan mevzusu 1 ay erken geldi bence. Okullar başladıktan sonra o konuya girmelilerdi. Fidan'ın sağlık durumu da öyle.

Yazın bu konular gitmiyor.

Adnan mevzusu 1 ay erken geldi bence. Okullar başladıktan sonra o konuya girmelilerdi. Fidan'ın sağlık durumu da öyle.

Yazın bu konular gitmiyor.
Ara sıra diyorum, senaryo ekipleri burayı dikkate alıyorlar diye.

Adnan konusu mevsime uygun işlendi bu bölüm.

Fidan'ın durumu ile ilgili sahneleri de ötelediler.