Emre Ozansoy
Moderatör
Oraya doğru gidiyor sanki.
Geniş Aile döneminde bende çok severdim. @xdragxx9. BÖLÜM FRAGMANI
------
En sevdiği oyuncu her hafta izlediği diziye gelen @emreemreu'nun keyfi 10 numara.
Kesinlikle sezonda da devam edecektir.Daha fragmanlarında ilgimi çekmişti ve izleme listeme aldığım bir diziydi. Spoi yememek için tatilde kanalı açmamaya özen gösterdim en başından izlemek için ve yorumları okumadım
Beklediğime değdi. Geçen hafta bu diziyi 2 günde tükettim ve güncele gelip gününde son bölümüne baktım. Güzel Günler dizisi sonrası çok iyi bir alternatif oldu. Umarım çabuk final olmaz. Eğlence dozu yerinde keyifli bir dizi. Her bir karekter ayrı güzel.
İnşallah. Bu kadro çabuk harcanmamalı. Kışın daha fazla izleneceğini tahmin ediyorum. TRT’de olması ayrı bir avantajKesinlikle sezonda da devam edecektir.
Ailemize hoşgeldiniz @Dosi Hanım.Daha fragmanlarında ilgimi çekmişti ve izleme listeme aldığım bir diziydi. Spoi yememek için tatilde kanalı açmamaya özen gösterdim en başından izlemek için ve yorumları okumadım
Beklediğime değdi. Geçen hafta bu diziyi 2 günde tükettim ve güncele gelip gününde son bölümüne baktım. Güzel Günler dizisi sonrası çok iyi bir alternatif oldu. Umarım çabuk final olmaz. Eğlence dozu yerinde keyifli bir dizi. Her bir karekter ayrı güzel.
Hoş buldum Emre Bey. Galiba güncel dizi olarak ilk kez aynı diziyi izliyor olacağızAilemize hoşgeldiniz @Dosi Hanım.
Aynen, öyle olması lazım. Zaten son 6-7 senedir çok dizi takip etmiyordum ben. İzlediklerim de malum zaten.Hoş buldum Emre Bey. Galiba güncel dizi olarak ilk kez aynı diziyi izliyor olacağız
Ufuk Özkan şimdilik sinir bozucu kötü kalpli bir karakter. İlerde o da ekibe katılıp iyi olacaktır bence.Aynen, öyle olması lazım. Zaten son 6-7 senedir çok dizi takip etmiyordum ben. İzlediklerim de malum zaten.
Bu dizinin kadrosu çok çok iyi. Ufuk Özkan ile beraber çok daha iyi oldu.
Sen hangisini destekliyorsun? DamSi mi DamOğ mu?
Soru başkasına sorulsa da diziyi izlediğimden kendi adıma fikrimi söyleyeyim, izleyen herkes fikrini söylerse güzel etkileşim olur:Sen hangisini destekliyorsun? DamSi mi DamOğ mu?
Ara sıra diyorum, senaryo ekipleri burayı dikkate alıyorlar diye.Adnan mevzusu 1 ay erken geldi bence. Okullar başladıktan sonra o konuya girmelilerdi. Fidan'ın sağlık durumu da öyle.
Yazın bu konular gitmiyor.