Benim Bugün 1. Senem! 14 Ağustos'ta Geldim!

Tebrikler, nice senelere.
Muhabbetini etmiştik, o yüzden hediyen Deniz Yıldızı'ndan olsun dedim.

Reactions: Doğan
@Doğan birinci seneni tebrik ediyorum iyi ki foruma üye olmuşsun daha nice senelere inşallah

Saol kardeşim.Sende benim forumda ilk arkadaşlarımdan birisin.Bende seni iyiki tanıdım.Ve senden bilgisayardan foto eklemeyi öğrendim.Bilmeseydim siteye konu açamazdım.Sende saol kardeşim.video yapuştır bilmiyom
------

Tebrik ederim. İnşallah uzun süre burada olursunuz.

Hediyem. Bu şarkıyı çok severim

Saol kardeşim.Bir seneden beri burdayım.Senlen ilk defa yazışıyorum ve ilk kez tanıyorum.Burda olurum ben.Çünkü reytınleri tv haberleri ilgimi çekiyor.Sen baya eskisin kardeşim.Şarkın çook güzel saol.

Son düzenleme:
@Doğan Tebrik ediyorum 🙏 Daha nice, keyif dolu zamanların olsun forumda, herşey gönlünce olsun kardeşim 😇

@Doğan konunu ben açacaktım ama dün gece evde değildim giremedim foruma.
İlk geldiğin günden beri iyi bir iletişimimiz var. Senle sohbet etmek keyifli. Bizlerle birlikte nice nice mesaj ve senelere

Umarım İbrahim Tatlıses şarkıları seviyorsundur. Olmadı başka hediyeler ile gelirim

Tebrik ederim @Doğan nice yıllara. 🤗

Hediyen ; Kanallların eski hali
Ekli dosyayı görüntüle 107330
Çook hoşuma gitti saol kardeşim
------

Aklımadan geçti .İbonun şarkılarını beğenirim saol.Evet ilk geldim.Senlen konuştım geldiğimden beri.Konuyu sen açaçaktın @Özgür den rica etdim foto resmimi bile o ayarladı.Konuyu açtığım için kızdın harelde dermişim
------

Yıl dönümün kutlu olsun @Doğan uzun yıllar aramızda olmaya devam edersin inşallah.
Saol kardeşim 1 senem oldu.Devam edecem inş uzun seneler.
------

@Doğan Tebrik ediyorum 🙏 Daha nice, keyif dolu zamanların olsun forumda, herşey gönlünce olsun kardeşim 😇
Saol kardeşim sende ilk tanıdıklarımdansın saol kardeşim.Keyifli sohbetler olcak tabii
------

@slhttnmtl

Son düzenleme:
Niye kızayım ya
beni yanlış tanıtmayın insanlara
ben bildirimleri bitireyim konunu düzenlerim ama.Sana özelden yazarım. Birlikte yaparız birşeyler
A

Niye kızayım ya
beni yanlış tanıtmayın insanlara
ben bildirimleri bitireyim konunu düzenlerim ama.Sana özelden yazarım. Birlikte yaparız birşeyler
A
Herkes şaka yaptığımı biliyor.Şaka bu herkesde huyumu öğrendi.Zaten sonunda dermişim dedim.
Yoksa bir sürü konu açtım.İstersen göz atabilirsin hepsi doğru açıklamalar var.Kızmassın ki.

Reactions: Dosi