Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Herkese yeni haftadan merhabalar 5.haftanın elenenleri @eskici ve @turkuazz röportajıyla sonuçlara başlıyoruz yoğunluğumdan dolayı geçikti 10 dakika siz sohbeti okurken bende son ayarlamayı yapayım

22:10 sonuçlar açıklanmaya başlanak

Puan Durumu

1 Model 124
2 Sezen Aksu 117
2 Ziynet Sali 117
3 Gökhan Türkmen 116
4 Erkin Koray 95
5 Pihanni 88
6 Merve Özbey 76
7 Burcu Güneş 72

Model 3
Sezen Aksu ve Ziynet Sali 2
Gökhan Türkmen 1

@Harunnn60 Burcu Güneş malesef elendi kendisine teşekkürler iyi yarıştı :(

@eskici 1.Sorumuz Öncelikle Gülşen ile hedefin kaçıncı haftaydı , sencede biraz erkenmi oldu elenmen ?
Cevap :
Hedefim finale kalmak ve sampiyon olmakti tabii ki de ve bunun icin stratejik gidiyordum albümde ki iyi sarkilarin hicbirini kullanmadim bu haftayi gecseydim daha iyi sarkilar gelecekti ama olmadi yapacak bir sey yok yani kisacasi erken oldu tabii ki de elenmem :A

@eskici 2.Sorumuz : Saklandım İzlerinde 2 eleme haftasına zayıfmı kaldı, yoksa elenmeyi hak etmiyormuydu ?
Cevap :
Aslinda sarkim güzeldi ama diger sarkilara göre biraz zayif kalmis olabilir cünkü 2'li eleme var diye cok iyi sarkilarini kullananlar vardi ya da baska sebepten kullandilar bilemiyorum ama ben hedefim büyük oldugu icin iyi sarkilarimi erken kullanmak istemedim. Sorunun asil amacina gelecek olursak ise elenmeyi haketmedi bence bu sarki :A

@eskici 3.Sorumuz : Sence kim elenmeliydi 1 puan verdiğin Burcu Güneş'mi ?
Cevap :
Yok tam puan verdigim Merve Özbey elenmeliydi :F yani bu soru biraz garip olmus ama yine de cevapliyim 1 puan verdigime göre onun elenmesi gerektigini düsünüyorum demektir ama Tolstoyevski de elenseydi fena olmazdi yani zaten hic konusmuyor :A :A

@eskici 4.Sorumuz : Son olarak hangi yarışmacıyı ağır favori görüyorsun ?
@Cevap :
Favori gördügüm 2 yarismaci var. Gökhan Türkmen ve Ziynet Sali'yi favori olarak görüyorum ama agir favori olarak Gökhan diyorum cünkü erkek oldugu icin daha agir :F ve son olarak bu güzel soruyla bana bu espriyi yapma firsati verdigin icin sana tesekkür ediyorum ve bu mesaji paylastiginda sana gelecek olan olmamislar icinde özür diliyorum :A :A

@turkuazz 1. sorumuz Ezo ile hedefin kaçıncı haftaydı , 5.hafta seni tatmin ettimi ?
Cevap Ezo ile hedefim çeyrek finaldi aslında ama 5 hafta kalmakta iyi:)

@turku 2.sorumuz : Saf Kalbim şarkısı elenmeyi hak ettimi , haftanın en kötülerindenmiydi gerçekten ?
Cevap: Saf kalbim elenmeyi asla hak etmiyordu çünkü iyi bir şarkıydı ayrıca nakaratıda yeteri kadar başarılıydı:)

@turkuazz 3.sorumuz : Sence kim elenmeliydi 1 puan verdiğin Burcu Güneş' mi
Cevap : Burcu Güneş yada başka biri için elenmeyi hak etti yorumu yapamam tüm şarkıcıların iyi şarkıları bulunuyor sadece o hafta öbür şarkılara oranla Burcunun şarkısı zayıf kaldı ama Burcuda iyi şarkıları diğer şarkıcılar gibi bulunuyor bu açıdan kimin elenmesi gerektiğini söylemek zor:)

@turkuazz 4.sorumuz : En favori gördüğün yarışmacı kim
Cevap : Bu yarışmada Gülşen favorimdi:) yarışmaya devam edenler için favorim Yok bence şanslar eşit ama final için tahminim Pinhani olabilir:)

tumblr_ny8nr9hypu1uymm4uo2_500-jpg.52168

15370050444_12cb311b53-jpg.52169

htgawm-jpg.52171

images-5-jpg.52172

@dreamy @destere @masacre- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock

Son düzenleme:
Çiğdem sen bence Burcu Güneşi yarışmada istemiyorsun ben bnunu anladım. Israrla adamlara sormuş ya şaka gibi. :T:

@Bully bak işin sırrı iki defa adres çubuğuna kopyalamaymış demekki, Çiko'nun konudaki etiketler olmamış. :A

ömüşle pamir aynı anda meme açınca aklın gitti konuyu unuttun dimi donu zilli :F

@eskici aga bizi favori gördüğün için teşekkür ederim de ağır favori esprinde ağlayasım geldi. ss

Çiğdem sen bence Burcu Güneşi yarışmada istemiyorsun ben bnunu anladım. Israrla adamlara sormuş ya şaka gibi. :T:
@Bully bak işin sırrı iki defa adres çubuğuna kopyalamaymış demekki, Çiko'nun konudaki etiketler olmamış. :A
bu yeni sunucuda yazı yazmadan sadece etiket yazınca sorunsuz oluyor konu altına yada mesaj altına :F @mrt-06

@Harunnn60 ayy olurmu ayoll burcu güneş en sevdiğim kadın şarkıcı elenen yarışmacılara 1 puan verdikleri kişiyi soruyorum omu gitmeliydi diye önceki sorularımda öyle oldu ikiside sana 1 vermiş :F

Ropörtajimi okudun mu kanka :A

Aga bas @Çiğdem- e olmamisi :A
@eskici aga bizi favori gördüğün için teşekkür ederim de ağır favori esprinde ağlayasım geldi. ss
ömüşle pamir aynı anda meme açınca aklın gitti konuyu unuttun dimi donu zilli :F
Sunucular harika.:bhr: Herkese başarılar.
son 5 dakıka çişinizi yapın 2 saat sürüyor sonuclar :A :A :A

Ropörtajimi okudun mu kanka :A

Aga bas @Çiğdem- e olmamisi :A
Kız @Çiğdem- görüyon mu sen diss al diye yapmış o espriyi :A

Bugün Çiğdem'e baya olmamış attım zaten Bodrum Masalı'na laf attığından dolayı konusuna diss atmayalım bari :A Zaten Gökhan'a gelen düşük oylara da diss atacağım daha :A