Dinliyorum zaten sen söyle ama evlisini finalde mi kullancan?sen ne anlarsın yıldızdan sen popdirik şarkılar dinle git de.ss
Dinliyorum zaten sen söyle ama evlisini finalde mi kullancan?sen ne anlarsın yıldızdan sen popdirik şarkılar dinle git de.ss
başka şarkı kalmadı zaten 10 şarkı seçtik 9 unu kullandım sence napabilirim ay bu formatı da bilmiyor @Çiğdem- oyu geçersiz olmalı.ssDinliyorum zaten sen söyle ama evlisini finalde mi kullancan?
İşte o şarkı günümüzde İrem Dericinin kalbünin tek sahibine eş değer şarkıydı o zamanlar Albümün en hitiydi. @xemrexxx komploya kurban paralelcilerin oyununa gelmişinçeyreke çabuk olalım aşkımı koymak zorunda kaldı yoksa elenirdi
teşekkür ederim laf arasında finalde ama evlisiini mi kullanıcan dedin demek kafanda finale çıktım rakibim kimİşte o şarkı günümüzde İrem Dericinin kalbünin tek sahibine eş değer şarkıydı o zamanlar Albümün en hitiydi. @xemrexxx komploya kurban paralelcilerin oyununa gelmişin
12 şarkıdan 2 yi naptınbaşka şarkı kalmadı zaten 10 şarkı seçtik 9 unu kullandım sence napabilirim ay bu formatı da bilmiyor @Çiğdem- oyu geçersiz olmalı.ss
başta eledik .ss paraçi ve bende kalmadıyi eledim12 şarkıdan 2 yi naptın
Sıla'nın farkı açamaması şaşırttı kim bilir belki elenir de şampiyonluk yolumuz açılır hadi inşallah
emre gibi kendine neden güvenmiyorsun belki zirvede sensin kim bilir benim albümümde herşey olurAy resmen zirvedeyim
Zirvedeki Sıla'dır Sıla tecrübeyle sabit.emre gibi kendine neden güvenmiyorsun belki zirvede sensin kim bilir benim albümümde herşey olur
Şu an fark 3 yarına kadar 13 olurSıla'nın farkı açamaması şaşırttı kim bilir belki elenir de şampiyonluk yolumuz açılır hadi inşallah
İnşallah elenirsin. Halk şu Sıla'ya bi dur demeli artık yeter.Şu an fark 3 yarına kadar 13 olur
8 oy falan daha bekliyorum puanlar baya yakın yanı herşey olabilir tahminimce 3 yarışmacıda son ana kadar kim elenicek havasında geçecek gibi görünüyor kopmalar olmucak gibiSıla'nın farkı açamaması şaşırttı kim bilir belki elenir de şampiyonluk yolumuz açılır hadi inşallah