Benim Albümüm / Yarı Final Haftası Oylama Başladı

Bu haftaki şarkımız birçoğunuzun yakından da bildiği uzun haftalar boyunca listelerde hit halini koruyan sağlam bir şarkı Oluruna Bırak olacak. Yarı finalde herkese başarılar. :D

@Çiğdem- @Forumdash @Bully @Doğu @MEnes @turkuazz @tolgab @vadikızı @xemrexxx @soo @Aserat @DarkLeqenD @MayısKralı @Billy Kane @eskici @Harunnn60 @cevaa @GunesinOglu @OzaN @EFE UYSAL @EnveR @Tolstoyevski @Yiğitt @yigit_00 @destere @BesaleT @Felon @Titanium @Tzira @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @yatutarsa

Son Oy Gönderme Tarihi : 11 Mayıs Çarşamba 20:00
Evet yarı finale kadar geldik 3 şarkı kaldığından normal versionları koydum youtubeden izlemek isteyen olur diye yine oynatma listesi yaptım 1.sayfada videoyu bulabilirsiniz ben yine zaman zaman jurileri özelden hatırlatıp videoları orayada koyarım oylarınızı bekliyorum:Z:Z:Z

@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Ahmad @Billy Kane @vadikızı @MayısKralı @EFE UYSAL @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai

Evet yarı finale kadar geldik 3 şarkı kaldığından normal versionları koydum youtubeden izlemek isteyen olur diye yine oynatma listesi yaptım 1.sayfada videoyu bulabilirsiniz ben yine zaman zaman jurileri özelden hatırlatıp videoları orayada koyarım oylarınızı bekliyorum:Z:Z:Z

@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Ahmad @Billy Kane @vadikızı @MayısKralı @EFE UYSAL @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai
Şampiyon belli direk 2. sezona geçelim :A

@Çiğdem- jurilerde oylarını kullanırken sıralamayı 3-2-1 şeklindemi yapacak?
Ben gidince yarışmanın tadı tuzu kalmadı. :A Şuraya bak sadece 2 sayfa konuşulmuş. :A
konuyu oylamadan önce 1 gün önceden açıyorudk şimdi geceden açıp sabah oylama oldu yanı süre verilmedi yinede bu kısa sürede iyi hit gelmiş hemen @Harunnn60 :F

@turkuazz evet 3-2-1 norma şekilde oylarınızı bekleriz :Z:Z:Z

@denizz19 @Bully @xemrexxx oylarımı kullandım @Bully bana kızacak:(
puan düşük oldu ama yıldız tilbenin en sevdiğim şarkısı idi hüp şarkısınıda çok severim ama
çat kapıyı daha çok seviyorum üçünüzüde çok seviyorum başarılar diliyorum:bhr:

Özelden videoları atarsan oylamayı yapmak daha kolay oluyor aynınsayfada dinleyerek :X Teşekkürler:X

oylarımı kullandım..düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar..yarı final haftasında tüm yarışmacılara başarılar:)