Benim Albümüm / Yarı Final Haftası Oylama Başladı

Bu haftaki şarkımız birçoğunuzun yakından da bildiği uzun haftalar boyunca listelerde hit halini koruyan sağlam bir şarkı Oluruna Bırak olacak. Yarı finalde herkese başarılar.

@Çiğdem- @Forumdash @Bully @Doğu @MEnes @turkuazz @tolgab @vadikızı @xemrexxx @soo @Aserat @DarkLeqenD @MayısKralı @Billy Kane @eskici @Harunnn60 @cevaa @GunesinOglu @OzaN @EFE UYSAL @EnveR @Tolstoyevski @Yiğitt @yigit_00 @destere @BesaleT @Felon @Titanium @Tzira @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @yatutarsa

Son Oy Gönderme Tarihi : 11 Mayıs Çarşamba 20:00
Evet yarı finale kadar geldik 3 şarkı kaldığından normal versionları koydum youtubeden izlemek isteyen olur diye yine oynatma listesi yaptım 1.sayfada videoyu bulabilirsiniz ben yine zaman zaman jurileri özelden hatırlatıp videoları orayada koyarım oylarınızı bekliyorum

@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Ahmad @Billy Kane @vadikızı @MayısKralı @EFE UYSAL @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai

Şampiyon belli direk 2. sezona geçelim

Ben gidince yarışmanın tadı tuzu kalmadı.
Şuraya bak sadece 2 sayfa konuşulmuş.

@Çiğdem- jurilerde oylarını kullanırken sıralamayı 3-2-1 şeklindemi yapacak?
Ben gidince yarışmanın tadı tuzu kalmadı.
Şuraya bak sadece 2 sayfa konuşulmuş.
konuyu oylamadan önce 1 gün önceden açıyorudk şimdi geceden açıp sabah oylama oldu yanı süre verilmedi yinede bu kısa sürede iyi hit gelmiş hemen @Harunnn60

@turkuazz evet 3-2-1 norma şekilde oylarınızı bekleriz

@denizz19 @Bully @xemrexxx oylarımı kullandım @Bully bana kızacak

puan düşük oldu ama yıldız tilbenin en sevdiğim şarkısı idi hüp şarkısınıda çok severim ama
çat kapıyı daha çok seviyorum üçünüzüde çok seviyorum başarılar diliyorum

Özelden videoları atarsan oylamayı yapmak daha kolay oluyor aynınsayfada dinleyerek
Teşekkürler

hahaha ayy ahlaklı jurilerim senin klibinin fotosundan rahatsızlar @Bully

@BesaleT ve juri başkanımız @DarkLeqenD in özellikle psikolojisini bozmuş

oylarımı kullandım..düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar..yarı final haftasında tüm yarışmacılara başarılar