Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

@mrt-06 geliyor 5 dakıkaya puan durumu gelecek

7 Sezen Aksu - Seni Yerler
Oy verirken kalbimle beynim adeta savaş verdi! İkisi arasında geçen diyalog şöyle oldu;
Beynim; Lan saf! Versene 1 puanı bu totoş Emre birinci olursa senin başarını gölgelemek için her şeyi yapar! Seni bu foruma geldiğinden beri kıskanıyor eline malzeme verme!
Kalbim: Atacan sakın sakın! Böyle bir şey yapmamalısın sen bu şarkıyla kah güldün kah eğlendin, hem unutma kendinde çok güvenerek bu şarkıyı kullanmıştın.
Beynim: Biraz stratejik düşün bırak şu yufka yürekli kalbini! Dinleme şu eziği!
Atacan: YETER SUSUN! O piti piti yapacağım... O piti piti.... Kalbim....

6 Pinhani - Beni Al

Tam puanı hak ediyordu ama Seni Yerler olduğu için bir puan düşük verdim bu hafta zirvede yer alacağını düşünüyorum, bu şarkıyla az heyecanlanmadık az ağlamadık, az Ah Mine ah demedik!

5 Ziynet Sali - Çeyrek Gönül
Yine tam puan vermek istediğim bir şarkı daha hatta Ziynet'in en sevdiğim şarkılarından biri, neden herkes iddialı neden?!

4 Erkin Koray - Sevince
İçimizi ısıtan bir şarkı... Dinlerken eski günleri akla getiren insanın kalbini okşuyan efsane şarkılardan birisi FAKAT! İlk 3 de çok sevdiğim şarkılar olduğu için maalesef ki 4 verebiliyorum ama 7 üzerinden 4 kötü değil, @Tolstoyevski üzerime uzaylı gönderme kötü puan değil matematiksel düşünürsek. .ss

3 Gökhan Türkmen - Biraz Ayrılık
Yine radyolarda sık sık çalan şarkılardan birisi, fakat recap seçimi hatalı olmuş gibi hareketli kısmından başlatmalıydın diye düşünüyorum ayrıca recapın bitimi de şarkı yarım kalmış, daha yüksek bir puan toplayabilirdi bu şarkı ama recap batırmış gibi.

2 Model - Bir Melek Vardı

Model'e neden yüksek veremiyorum? Dinlediğim şarkılar ama her hafta diğer şarkıların altında kalıyor.

1 Merve Özbey - Yaş Hikayesi ( 0:00-1:30 )

Merve bacım! Bu hafta iddialı bir yarış var, bu şarkı maalesef ki diğerlerinden bir tık altta kaldı, HAA! Başka hafta olsa zirvede yer alabilirdi ama bu hafta benden bu kadar puan çıkabiliyor. :/

şimdi kaderimi senin eline bırakmiyim en baştan hesaplıyom tüm puanları

Atacan'da sözde Kaan ile arkadaş

Son oyla işler iyice karıştı

@mrt-06 teşekkürler güzel puan ama yetmedi :/

Sağlık olsun buraya kadar gelmek kısmetimizde varmış demek. @Çiğdem- emeğine sağlık güzel bir yarış oldu keyif alarak yarıştım.

Tek üzen taraf albümün en sevdiğim şarkısıyla elenmek oldu açıkçası. Kalan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İyi olan kazansın.