Spoi vermeyeceğim. .ssss@mrt-06 nın içideki mink serçeye hakim olamayıp 7 puan verdiğini düşünüyorum bakalım gerçi yeterli olmicek gibi .ss
Bende severim sarkilarini acaba onla mi yarissamonun tarzinida severim ama yarismada hic sevmezdim
@Bully terminatörlerin bütün laneti üzerine olsun tengri seni korumasın , enterdi, endülüjans ve türevleri ,amin
bence @DarkLeqenD hak ediyor bu raporu bu cümle nedir ayol @pompy bile 5 yıldır böyle bir cümle kurmaıştırAZ Sonra! Jürilerden birinin deli raporu elime geçti, bu rapor kime ait? Birazdan açıklayacağım sakın konudan ayrılmayın.
benden ilk 3 yuksek puan garanti olurBende severim sarkilarini acaba onla mi yarissam
Kanlı pasta var yarınki bölümde Tuğçenin doğum günündebence @DarkLeqenD hak ediyor bu raporu bu cümle nedir ayol @pompy bile 5 yıldır böyle bir cümle kurmaıştır
Pompy ile 5 gündür özelden konuşuyoruz , sonuç ortadabence @DarkLeqenD hak ediyor bu raporu bu cümle nedir ayol @pompy bile 5 yıldır böyle bir cümle kurmaıştır
İnşallah elenirsin.Son oylarla toparlar gibi olduk ama durum hala riskli. Hayırlısı artık.
ben de elenicem gibi favori üyede geride kalan @DarkLeqenD in oyunu bu gerçi ona üst akıl emir vermiştir kendi düşünemez böyle şeyler.ssKesin eleneceğim
son 3 oyda ziynet ve merve özbeye yüklenirlerse belki.sssanırım 3 oyumuz kaldı
@ozgur2113 oyları
6 puan: Gökhan Türkmen
5 puan: Erkin Koray
4 puan: Sezen Aksu
3 puan: Model
2 puan: Merve Özbey
1 puan: Ziynet Sali