sanırım 3 oyumuz kaldı
@ozgur2113 oyları
6 puan: Gökhan Türkmen
5 puan: Erkin Koray
4 puan: Sezen Aksu
3 puan: Model
2 puan: Merve Özbey
1 puan: Ziynet Sali
@ozgur2113 eğer elenirsem sebebi sensin .
ikisi birden elenirse senin programın coşar @mrt-06son 3 oyda ziynet ve merve özbeye yüklenirlerse belki.ss
Ne alaka daha bir tam puan bile vermedin. ssErkin Koray yada Gökhan Türkmen zirvede sanırım. @Bully redbull kanatladırır yani ben uçurdum seni.
Bir eleneyim sen gör tribi .ssO kadar iddialı şarkının arasında olmadı.ss
Ne alaka daha bir tam puan bile vermedin. ss
İltifatlarından ötürü teşekkür.Sen de öylesinBu arada gerçekten melek gibiyimdiradı ne ka kötü çağrışımlar yapsa da kendisi adeta bir melek hatta @vadikızı senin adını alıp dreamy e veriyorum sen artık adsızsın
Aynen la ben bile yüksek verdimElendim sanırım 3 oy kaldı ama elenme ihtimalim yüksek @Tolstoyevski :/
Bu şarkı 1 puanlık şarkı değildi kesinlikle zorlu bir haftada da olsak bu kadar 1 hak etmiyor bence.
@vadikızı ablam diss atarak sana gereken cevabı vermiş.Biz seni kanatlarımızın altına aldık. Buda demek oluyor ki seni destekledik. Seni zirveye taşıyacağız.
Sen öyle san ben hesaplıyorum şuanson 2 oy modele 1 ziynete 2 şeklindeo lursa elenmiyorum sanırım
@mrt-06 hesaplarıma göre şu an ziynet 1 model 4 puan önde benden ona göre vermişsindir inşallah oyları yoksa bir darbe teşebbüsü olabilir forumdaSON @mrt-06 nın oyu kaldı birazdan çarpıcı yorumlarıyla gelecek
@Billy Kane Oyları
6 Puan: Erkin Koray
5 Puan: Pinhani
4 Puan: Sezen Aksu
3 Puan: Ziynet Sali
2 Puan: Model
1 Puan: Gökhan Türkmen