Benim Albümüm / 6.Hafta Oylama Başladı

Konu berbat olmuş, bu kadar açık reklam pes doğrusu.
Bölümün RTÜK'ü olarak sanal reklamı yasaklamıştım, benden izinsiz sanal reklam kullanmış @Çiğdem-.

Kötü haber! Bölümümüzde reklam yapmak yasaktır. Programı 2 ile 4 gün arasında durdurma olacak kaç gün duracağını ben açıklayacağım.

hop hoppp sayın başkan yardımcımız @sokak sanati şuna haddini bildir ayol

Kız bak seni gebertirim şansa gördüm adım geçmiş bir soruda. Kavga çıkartma şimdi. 😱

@Tolstoyevski helal olsun kanka.

@Harunnn60 zevksiz olduğunu bu kadar belli etmek zorunda değilsin .
He aynen zevksizim.

Hayır şimdi ben ne alaka yani onu anlamadım.
sesim çıkmıyor zaten gitmişsin 1 puan vermiş harun ne düşnüyorsunuz filan.
hahaha çocuğun 54 puan farkla kazandığı şarkıya 1 gelmiş bende sorucam tabi ne diyorsun diye

1.sorumuz ve cevabı silinmiş konudan yani sertliğini sen düşün

@Çiğdem- neden benim oyların sayılmadı ?
aaa yok oy saymamak değil bir yoğunluk oldu hem oylar son güne son akşama gelmiş hem bende son günün akşamına bıraktım oy toplamayı 40 dakikada geç başladık oylama bittikten sonra yarın fark ettim birkaç oy atlamışım o karşamada gözümden kaçmış cookiesin oyunuda saymamışım mesala oylama eklememişim yani elenenlerde bir değişme yok oda burcuya en yükseklerden gülşene düşükelrden vermiş elenenler değişmeyince karıştırmadım daha dikkatli olucaz artık nazar boncuğumuz olsun

TEK ELEMEYE BIRAKMAN İSABET OLMUŞ

Ah bir final puanı alsam da bu sözlerini yuttursam sana
Şarkının sırf enerjisi bile sevmeni gerektirir bence. Ayrıca sen nakarat yok diyorsun ama yüksek puan verdiğin çoğu şarkılarda da nakarat yoktu konuşturma beni