Şimdi düşününce bence kötü bir intiba bırakmadım forumda.Hadi bakalım inşallah iyi diyaloglar kurabiliriz
Şimdi düşününce bence kötü bir intiba bırakmadım forumda.Hadi bakalım inşallah iyi diyaloglar kurabiliriz
benim arkadaşlarım yeri geldiğinde akıllıca hareket edip diktatörleri ayakta uyuturlarama hesap günü geldiğinde bir puanları diktatörlerin kafasına balyoz gibi indirmesinide bilirleronlara güvenim sonsuz)
ben anladım o naparsa yapsın son çırpınışları iki yıllık darbe rejimini indirip demokrasiyi getirmeye az kaldıhepsini taksim meydanında asıcaz)
Hadi bakalım inşallah iyi diyaloglar kurabiliriz
aaaa juri başkanımı yedirmem ben ayolll yarışma bitince ozaman napıyorsanız yaparsınız orası ayrıKonuşarak halledemeyeciğimiz hiç bir şey olmadığını düşünüyorum.
Şimdi o kadar sert olmasak mı ne yapsak. Demokrasiyle çözebiliriz, diyalog çok önemli.
aaaa juri başkanımı yedirmem ben ayolll yarışma bitince ozaman napıyorsanız yaparsınız orası ayrı
Ben zaten ezilen juri başkanının yanındaydım ta ki asıl baskıyı yiyene kadar. Şuan kararsızım ne yapacağım konusunda.aaaa juri başkanımı yedirmem ben ayolll yarışma bitince ozaman napıyorsanız yaparsınız orası ayrı
son 20 yıl içinde foruma katılan en değerli üyesinŞimdi düşününce bence kötü bir intiba bırakmadım forumda.Varsa aksi bir fikri olan söylesin yani.
Desteklerimi kaybetmemek için yaptığın iltifatları takdir ettim.son 20 yıl içinde foruma katılan en değerli üyesinben şahidimaksini söyleyen varsa yalan söylüyordur)
Valla forumda son zamanların en iyi çıkışlarından birini yaptığını düşünüyorum kısa zamanda sevdirdin kendini ne diyelim bu başarını devam ettirirsin umarım.Şimdi düşününce bence kötü bir intiba bırakmadım forumda.Varsa aksi bir fikri olan söylesin yani.
hahahah ayyy nereye yetişeyim diğer programımın reklamını yapıyordum @Bully hemen buraya şıkıştırmış seni sen şöyle arkama saklangüzide başkanın mosmor gözlerle dolaşıyor adamı nerdeyse telef edecekler sen sayın sunucu daha yeni teşrif ettin sayfayaallah senide kahrı perişan etsinsenin yarışmanda başkan olacağıma gidip cw dizisi izlerdim daha az eziyet çekerdim
Kıymetli zamanımı ayırdığıma göre bu işten keyif alıyorum demektir.Valla forumda son zamanların en iyi çıkışlarından birini yaptığını düşünüyorum kısa zamanda sevdirdin kendini ne diyelim bu başarını devam ettirirsin umarım.
hahahah ayyy nereye yetişeyim diğer programımın reklamını yapıyordum @Bully hemen buraya şıkıştırmış seni sen şöyle arkama saklan
@MEnes kanma bu laflara iyi polis kötü polisi oynuyor bully zorla elde edemediği puanları tatlı dille almaya çalışıyor sen bu laflara kanmazsında yinede uyarayım dedim vatandaşlık görevimi yapayımValla forumda son zamanların en iyi çıkışlarından birini yaptığını düşünüyorum kısa zamanda sevdirdin kendini ne diyelim bu başarını devam ettirirsin umarım.
aaa şimdi ben kendim pataklıcam bak @Bully a gerek kalmıcakarkama saklan diyince utandım şimdi)
hanı salakoda salako bacadan düşüyorda eminenin arkasına saklanıyordu) o sahne aklıma geldi nedense
Benim puanımın nasıl verildiğini biliyorsun.arkama saklan diyince utandım şimdi)
hanı salakoda salako bacadan düşüyorda eminenin arkasına saklanıyordu) o sahne aklıma geldi nedense
@MEnes kanma bu laflara iyi polis kötü polisi oynuyor bully zorla elde edemediği puanları tatlı dille almaya çalışıyor sen bu laflara kanmazsında yinede uyarayım dedim vatandaşlık görevimi yapayım
iyi tabi cnm@Çiğdem- Ya uzun zamandır takip edemiyorum programını.Kimler elendi?
Bu arada Yeşilçamla aran iyi mi.
Off şu Adele. 😡😡😡iyi tabi cnm
Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @yigit_00 Adele - 25 Albümü
2.Hafta @OzaN Kenan Doğulu - Festival Albümü
3.Hafta @EnveR Atiye - Soygun Var Albümü
4.Hafta @MayısKralı Mabel Matiz - Gök Nerede Albümü
5.Hafta @Tolstoyevski Pink Floyd - The Wal Albümü
5.Hafta @EFE UYSAL Mustafa Ceceli- Es Albümü
Immmm kaç puan versem acaba.Bu haftaki şarkımız albümün en popüler şarkılarından "Ay" oluyor
@Çiğdem- bu şarkıyı dinleye dinleye foruma "ay" kelimesini bulaştırdı saolsun.Klibi izlemenizi tavsiye ederim Tarkan'ın efsane dans figürlerini göreceksiniz
@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @xemrexxx @destere @Doğu @MEnes @Felon @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @BesaleT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?