Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

Hadi bakalım inşallah iyi diyaloglar kurabiliriz
Konuşarak halledemeyeciğimiz hiç bir şey olmadığını düşünüyorum.

Şimdi o kadar sert olmasak mı ne yapsak. Demokrasiyle çözebiliriz, diyalog çok önemli.
aaaa juri başkanımı yedirmem ben ayolll yarışma bitince ozaman napıyorsanız yaparsınız orası ayrı

aaaa juri başkanımı yedirmem ben ayolll yarışma bitince ozaman napıyorsanız yaparsınız orası ayrı

güzide başkanın mosmor gözlerle dolaşıyor adamı nerdeyse telef edecekler sen sayın sunucu daha yeni teşrif ettin sayfaya
allah senide kahrı perişan etsin
senin yarışmanda başkan olacağıma gidip cw dizisi izlerdim daha az eziyet çekerdim

Şimdi düşününce bence kötü bir intiba bırakmadım forumda.
Varsa aksi bir fikri olan söylesin yani.
son 20 yıl içinde foruma katılan en değerli üyesin
ben şahidim
aksini söyleyen varsa yalan söylüyordur
)

Şimdi düşününce bence kötü bir intiba bırakmadım forumda.
Varsa aksi bir fikri olan söylesin yani.
Valla forumda son zamanların en iyi çıkışlarından birini yaptığını düşünüyorum kısa zamanda sevdirdin kendini ne diyelim bu başarını devam ettirirsin umarım.

hahahah ayyy nereye yetişeyim diğer programımın reklamını yapıyordum @Bully hemen buraya şıkıştırmış seni sen şöyle arkama saklan

Valla forumda son zamanların en iyi çıkışlarından birini yaptığını düşünüyorum kısa zamanda sevdirdin kendini ne diyelim bu başarını devam ettirirsin umarım.
Kıymetli zamanımı ayırdığıma göre bu işten keyif alıyorum demektir.
Devam edeceğini umuyorum ben de.

hahahah ayyy nereye yetişeyim diğer programımın reklamını yapıyordum @Bully hemen buraya şıkıştırmış seni sen şöyle arkama saklan

arkama saklan diyince utandım şimdi
)
hanı salakoda salako bacadan düşüyorda eminenin arkasına saklanıyordu
) o sahne aklıma geldi nedense

@MEnes kanma bu laflara iyi polis kötü polisi oynuyor bully zorla elde edemediği puanları tatlı dille almaya çalışıyor sen bu laflara kanmazsında yinede uyarayım dedim vatandaşlık görevimi yapayım

arkama saklan diyince utandım şimdi
)
hanı salakoda salako bacadan düşüyorda eminenin arkasına saklanıyordu
) o sahne aklıma geldi nedense
aaa şimdi ben kendim pataklıcam bak @Bully a gerek kalmıcak

@MEnes foruma iyiki kayıt olmuş dediğim üyelerden benimde tabi bu çıkısında yarışmamında çok etkisi oldu açılıp saçılmasında

Benim puanımın nasıl verildiğini biliyorsun.
Kalite nereye ben oraya.
Akıl oyunlarına gelmedim, gelmem de.

sen milletin içinde böyle bizi azarlarsan tabiki kimse başkana kıymet vermez hep kabahat sende
)

@Çiğdem- Ya uzun zamandır takip edemiyorum programını.
Kimler elendi?

Bu arada Yeşilçamla aran iyi mi.

Bu haftaki şarkımız albümün en popüler şarkılarından "Ay" oluyor

@Çiğdem- bu şarkıyı dinleye dinleye foruma "ay" kelimesini bulaştırdı saolsun.
Klibi izlemenizi tavsiye ederim Tarkan'ın efsane dans figürlerini göreceksiniz

@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @xemrexxx @destere @Doğu @MEnes @Felon @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @BesaleT

Immmm kaç puan versem acaba.
Tehditleri düşününce puanım şöyle bir 4 altına düşecek gibi.

Son düzenleme: