hahaha aa gör işte bir ben sana destek oluyorumkarğaşadan yararlanıp bana tuzak kuran ama gözümde kaçan hainleri tek tek yakalıyorum ) bunuda not edeyim
hahaha aa gör işte bir ben sana destek oluyorumkarğaşadan yararlanıp bana tuzak kuran ama gözümde kaçan hainleri tek tek yakalıyorum ) bunuda not edeyim
@Çiğdem- in cesedini çiğnemeden bana ulaşmazsınız dimi çiğdem ? hıı dimi son anda kaçarsan foku yeriz )Çiğdem sen çekil aradan bizim derdimiz jüri başkanı @destere ile onun kellesini istiyoruz onu bize ver yarışmana bir şey olmasın
zaten senin yerin ayrı bende diğerleri ayrı hepsi vatan haini bir tek sen varsın gerisi yalanhahaha aa gör işte bir ben sana destek oluyorum
Hihikarğaşadan yararlanıp bana tuzak kuran ama gözümde kaçan hainleri tek tek yakalıyorum ) bunuda not edeyim
seni anca @vadikızı nın oklavası paklar ) seni ona emanet ediyoruz )Hihi
Beni unuttun zannettmiştim. Yandık.
Yazılanları okudum. Biz haksızlığa uğrayan yönetimsel yetkilerini kullanıp halktan olanları ezmeye çalışanların karşısındayız. Desteğimi esirgemeyeceğim senden.@Çiğdem- in cesedini çiğnemeden bana ulaşmazsınız dimi çiğdem ? hıı dimi son anda kaçarsan foku yeriz )
zaten senin yerin ayrı bende diğerleri ayrı hepsi vatan haini bir tek sen varsın gerisi yalan
zaten @Harunnn60 sana yardım etmek mecburiyetinde heleki o gün onca laf söylemişti seni kırmıştı bırak o kadarcık bir faydasıda dokunsun
nedenki sebep ney acaba fındıkların hasat mevsimine daha çok var
Biz de seni favori üye yapmayı düşünüyorduk ama @destere'nin yanında yer alırsan o iş zorYazılanları okudum. Biz haksızlığa uğrayan yönetimsel yetkilerini kullanıp halktan olanları ezmeye çalışanların karşısındayız. Desteğimi esirgemeyeceğim senden.
Oo bakıyorum da çok güveniyorsun kendine Sen öyle zannetO zaten hak ettiiğim bir ünvan. @destere yi destekliyorum diye elimden alamazsınız.
Yazılanları okudum. Biz haksızlığa uğrayan yönetimsel yetkilerini kullanıp halktan olanları ezmeye çalışanların karşısındayız. Desteğimi esirgemeyeceğim senden.
tehtitlere bak demin birde diyordu kimseyi tehtit etmiyorum açık açık tehtit işte bunlar neyse bu tehtitleri halk görüyor zamanı gelince tepkisini ortaya koyacaktır )Biz de seni favori üye yapmayı düşünüyorduk ama @destere'nin yanında yer alırsan o iş zor
Benim sorunum da bu zaten. Kendime çok güvenirim hep.Oo bakıyorum da çok güveniyorsun kendine Sen öyle zannet
Ben her zaman ezilenin yanında yer alırım. Baskılara boyun eğmeyeceğiz. Öyle değil mi @Doğu.teşekürler @MEnes bu cevabınlada yanlışlıkla seçtiğim bazı hain yardımcılara ders niteliğinde bir cevap vermiş oldun
O zaten hak ettiiğim bir ünvan. @destere yi destekliyorum diye elimden alamazsınız.
Seni destekleyenler de bana karşı savaş açmış demektirteşekürler @MEnes bu cevabınlada yanlışlıkla seçtiğim bazı hain yardımcılara ders niteliğinde bir cevap vermiş oldun
tehtitlere bak demin birde diyordu kimseyi tehtit etmiyorum açık açık tehtit işte bunlar neyse bu tehtitleri halk görüyor zamanı gelince tepkisini ortaya koyacaktır )
Aynen benim de aklıma hep o geliyor düşününce bu konuyu.hiç bişey yapamaz onuda halk seçti zamanı gelince indirmesini biliriz )
ya şu reklam aklıma geldi
zalim bir diktatör halkına kan ağlatıyorduuu....
Aaaa olacak iş değil. Ben neden vazgeçeyim Favori üyelikten. Hallederiz onu bir şekilde.
İşte duymak istediğim sözler bunlar eminim @destere de görmek isteyecektir bu yazdıklarınıAynen benim de aklıma hep o geliyor düşününce bu konuyu.
Aaaa olacak iş değil. Ben neden vazgeçeyim Favori üyelikten. Hallederiz onu bir şekilde.
benim arkadaşlarım yeri geldiğinde akıllıca hareket edip diktatörleri ayakta uyuturlar ama hesap günü geldiğinde bir puanları diktatörlerin kafasına balyoz gibi indirmesinide bilirler onlara güvenim sonsuz )İşte duymak istediğim sözler bunlar eminim @destere de görmek isteyecektir bu yazdıklarını
ben anladım o naparsa yapsın son çırpınışları iki yıllık darbe rejimini indirip demokrasiyi getirmeye az kaldı hepsini taksim meydanında asıcaz )Bu cümlede kullandıklarım @destere yi etkilemiyor ki. Sadece benim favori üyelikten vazgeçmediğmi belirtiyor.
Konuşarak halledemeyeciğimiz hiç bir şey olmadığını düşünüyorum.Hımm ben de hallederiz onu bir şekilde derken @destere'den desteğini çekeceğini düşünmüştüm Başka türlü nasıl halledecez peki
Şimdi o kadar sert olmasak mı ne yapsak. Demokrasiyle çözebiliriz, diyalog çok önemli.benim arkadaşlarım yeri geldiğinde akıllıca hareket edip diktatörleri ayakta uyuturlar ama hesap günü geldiğinde bir puanları diktatörlerin kafasına balyoz gibi indirmesinide bilirler onlara güvenim sonsuz )
ben anladım o naparsa yapsın son çırpınışları iki yıllık darbe rejimini indirip demokrasiyi getirmeye az kaldı hepsini taksim meydanında asıcaz )
Hadi bakalım inşallah iyi diyaloglar kurabilirizKonuşarak halledemeyeciğimiz hiç bir şey olmadığını düşünüyorum.
Şimdi o kadar sert olmasak mı ne yapsak. Demokrasiyle çözebiliriz, diyalog çok önemli.