Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

zaten @Harunnn60 sana yardım etmek mecburiyetinde:) heleki o gün onca laf söylemişti seni kırmıştı bırak o kadarcık bir faydasıda dokunsun :)

nedenki sebep ney acaba fındıkların hasat mevsimine daha çok var :)
Bu akşam görürsün. :A

vadikızı'na yardım ederim tabi. :)) Ben sen değilim. Herkese kucak açarım. :)))))

Yalın ve Serdar Ortaç zamanlarında da tek erkek ben kalmıştım :D Elimizden geleni yapacaz yine olmazsa sağlık olsun :A

Ben senle bir alay ederim görürsün çirkin şey :A

Kızları bu kadar kötülemenin üzerine Tarkan'a destek verirsin artık tek erkek biz kaldık sonuçta :A

Kız düşeceği zaman bir tarafı zedelenmesin diye kendini kızın altına atan koca yürekli adam :A Helal olsun bu ince ve düşünceli davranışından dolayı takdir ediyoruz destere arkadaşımızı :A @Doğu
@Çiğdem- le iki dakika özgürce saçsaça başbaşa kavğa edeceğiz onu bile fırsata çevirme peşindesin :) hiç boşuna heveslenme tarkana yağmurlu havada bir damla su yok :))

Bu akşam görürsün. :A

vadikızı'na yardım ederim tabi. :)) Ben sen değilim. Herkese kucak açarım. :)))))
suçluluk psikolojisi tabiki kendini affettirmen lazım :))

@Çiğdem- le iki dakika özgürce saçsaça başbaşa kavğa edeceğiz onu bile fırsata çevirme peşindesin :) hiç boşuna heveslenme tarkana yağmurlu havada bir damla su yok :))

suçluluk psikolojisi tabiki kendini affettirmen lazım :))
Sen hazır gaza gelmişken bir şansımı deneyeyim dedim. :A Neyse senin puanlarına ihtiyacım yok zaten ne halin varsa gör. :))

aslında o kadar öfkeyle başlamamıştım mesaja :) sonra anlattıkça kinlendim kinlendikçe coştum tabi kendimi zaptedemedim :) tabiki son bölümler şirret falan kısmı kahrı perişan kısmı ayıp olmuş ama yani insanlık hali bazen gerçekleride söylemek şart yoksa karşıdaki hogathalar anlamıyor :))

zaten sadece hogathaya bel bağlayan kim :) ama kumalarla dengeyi sağlarım :))

zaten babandan seni istemeye geldiğimde kuduz aşıların tammı değilmi sorup durumu netleştirmem şart :) bu canı sokakta bulmadık :)) aşk falan tamamda yani ısırılmak hiç hoş değil katlanamam bu tarz şeylere :))

:)) @MEnes bu son mesajdan sonra forumdan kaçmamın zamanı geldi sanırım ortam sakinleşene kadar ben biraz tüyeyim :) oklava darbelerine maruz kalmamaya bak :)
Yalnız @Çiğdem- Avrilin gençlik halini koymuş, şimdi ki hali böyle değil. :A
:(
@Harunnn60 en cici resmini koydum işte :A:A:A

aaa @destere kuduz aşısı demek 😵😵😵 sen kaybolmuşsun ama bende sen gelene kadar gelmedim düştün elime
:kizgin:

Sen hazır gaza gelmişken bir şansımı deneyeyim dedim. :A Neyse senin puanlarına ihtiyacım yok zaten ne halin varsa gör. :))

bu mesajını bir yere kara kaplı defterime not ettim :) ilerde puanıma ihtiyaç duyduğunda mesajı hatırlatırım itinayla:))

@Harunnn60 en cici resmini koydum işte :A:A:A

aaa @destere kuduz aşısı demek 😵😵😵 sen kaybolmuşsun ama bende sen gelene kadar gelmedim düştün elime
:kizgin:
sen niye gelmedinki harun diyor özel işleri var kızın falan filan nedir durumlar ne özel işiymiş bu :))

bu mesajını bir yere kara kaplı defterime not ettim :) ilerde puanıma ihtiyaç duyduğunda mesajı hatırlatırım itinayla:))

sen niye gelmedinki harun diyor özel işleri var kızın falan filan nedir durumlar ne özel işiymiş bu :))
gündüz 2 defa gelmiştim işte şimdide akşam geldim :A:A:A

aa bak @Harunnn60 seni yukarıda kime şikayet ediyor :F:F:F

0bef390a88d04aafca72f2ebc8657113.gif

büyük ihtimalle vadikızına şikayet etmiştir :) ama şikayetide beceremiyor sonunda vadikızının oklavaları kendisine yöneliyor :))

Dün de öyle dediydin 1 puan vermişsin benim senin puanına ihtiyacım olmaz merak etme. :)

Zaten yarışmada başka erkek sanatçı kalmadı haliyle 1 puanların hep bana gelecek bu yüzden senle istediğim gibi konuşabilirim jüri başkanlığın beni bağlamaz. :))

şu anda forum terkettirecek cinsten akşam düzelmesi zor gibi :))
Ayy sen Vur Kadehi Ustam için de öyle demiştin ama yüksek almıştım. Tam da Bugün çok özel bir şarkıdır. Senin bu güzelliği göreceğini düşünüyorum. Bu şarkıdan sonra full senin seveceğin klipler. :F