Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

benim arkadaşlarım yeri geldiğinde akıllıca hareket edip diktatörleri ayakta uyuturlar:) ama hesap günü geldiğinde bir puanları diktatörlerin kafasına balyoz gibi indirmesinide bilirler:) onlara güvenim sonsuz :))

ben anladım o naparsa yapsın son çırpınışları iki yıllık darbe rejimini indirip demokrasiyi getirmeye az kaldı :) hepsini taksim meydanında asıcaz :))
Hadi bakalım inşallah iyi diyaloglar kurabiliriz :A
Konuşarak halledemeyeciğimiz hiç bir şey olmadığını düşünüyorum. :A

Şimdi o kadar sert olmasak mı ne yapsak. Demokrasiyle çözebiliriz, diyalog çok önemli. :F:F
aaaa juri başkanımı yedirmem ben ayolll yarışma bitince ozaman napıyorsanız yaparsınız orası ayrı :A:A:A

aaaa juri başkanımı yedirmem ben ayolll yarışma bitince ozaman napıyorsanız yaparsınız orası ayrı :A:A:A

güzide başkanın mosmor gözlerle dolaşıyor adamı nerdeyse telef edecekler sen sayın sunucu daha yeni teşrif ettin sayfaya:) allah senide kahrı perişan etsin:) senin yarışmanda başkan olacağıma gidip cw dizisi izlerdim daha az eziyet çekerdim :)

Şimdi düşününce bence kötü bir intiba bırakmadım forumda. :) Varsa aksi bir fikri olan söylesin yani. :A
Valla forumda son zamanların en iyi çıkışlarından birini yaptığını düşünüyorum kısa zamanda sevdirdin kendini ne diyelim bu başarını devam ettirirsin umarım. :D

güzide başkanın mosmor gözlerle dolaşıyor adamı nerdeyse telef edecekler sen sayın sunucu daha yeni teşrif ettin sayfaya:) allah senide kahrı perişan etsin:) senin yarışmanda başkan olacağıma gidip cw dizisi izlerdim daha az eziyet çekerdim :)
hahahah ayyy nereye yetişeyim diğer programımın reklamını yapıyordum @Bully hemen buraya şıkıştırmış seni sen şöyle arkama saklan :F:F:F

Valla forumda son zamanların en iyi çıkışlarından birini yaptığını düşünüyorum kısa zamanda sevdirdin kendini ne diyelim bu başarını devam ettirirsin umarım. :D
Kıymetli zamanımı ayırdığıma göre bu işten keyif alıyorum demektir. :) Devam edeceğini umuyorum ben de. :D

hahahah ayyy nereye yetişeyim diğer programımın reklamını yapıyordum @Bully hemen buraya şıkıştırmış seni sen şöyle arkama saklan :F:F:F

arkama saklan diyince utandım şimdi :))
hanı salakoda salako bacadan düşüyorda eminenin arkasına saklanıyordu :)) o sahne aklıma geldi nedense :)

@MEnes kanma bu laflara iyi polis kötü polisi oynuyor bully zorla elde edemediği puanları tatlı dille almaya çalışıyor sen bu laflara kanmazsında yinede uyarayım dedim vatandaşlık görevimi yapayım :)

hanı salakoda salako bacadan düşüyorda eminenin arkasına saklanıyordu :)) o sahne aklıma geldi nedense :)
aaa şimdi ben kendim pataklıcam bak @Bully a gerek kalmıcak :F:F:F

@MEnes foruma iyiki kayıt olmuş dediğim üyelerden benimde tabi bu çıkısında yarışmamında çok etkisi oldu açılıp saçılmasında :F:F:F

@MEnes kanma bu laflara iyi polis kötü polisi oynuyor bully zorla elde edemediği puanları tatlı dille almaya çalışıyor sen bu laflara kanmazsında yinede uyarayım dedim vatandaşlık görevimi yapayım :)
Benim puanımın nasıl verildiğini biliyorsun. :D Kalite nereye ben oraya. :) Akıl oyunlarına gelmedim, gelmem de. :A

Bu haftaki şarkımız albümün en popüler şarkılarından "Ay" oluyor :)

@Çiğdem- bu şarkıyı dinleye dinleye foruma "ay" kelimesini bulaştırdı saolsun. :A Klibi izlemenizi tavsiye ederim Tarkan'ın efsane dans figürlerini göreceksiniz :A

@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @xemrexxx @destere @Doğu @MEnes @Felon @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @BesaleT

Bu haftaki şarkımız albümün en popüler şarkılarından "Ay" oluyor :)

@Çiğdem- bu şarkıyı dinleye dinleye foruma "ay" kelimesini bulaştırdı saolsun. :A Klibi izlemenizi tavsiye ederim Tarkan'ın efsane dans figürlerini göreceksiniz :A

@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @xemrexxx @destere @Doğu @MEnes @Felon @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @BesaleT
Immmm kaç puan versem acaba. :) Tehditleri düşününce puanım şöyle bir 4 altına düşecek gibi. :A

Son düzenleme: