Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

Eyvah @Bully

Yok artık.
Ben saat 05:00 mi ne olmuştu çok zor dayanmıştım. Gittim yüzümü filan yıkadım.

@destere filanda yoktu bu sene o yüzden sıkıcıydı.
Oscar töreninde bir yandan töreni izleyip bir yandan yorumları okuyordum.

Oscar zamanı okul vardı pls.ss
Emmy zamanı okulum yoktu. O zamanda sen yoktun zaten.

tarkoza yarın iyi puanlar düşünüyorum zaten bu hafta bayağı sempatik geldi oğlancık

ama törenlerde en fazla konuşulanda zaten kimin ne kıyafet giydiği falan oralar önemli zaten ben kıyafetsiz daha çok seviyorum
yani giydiklerinden çok açıkta bıraktıkları değerleri yorumlarız onu puanlarız en azından

Benim dün gece uykum gelmedi çok sinir oldum. Bende senin gibi liste yapıyorum bilirsin listelerim meşhurdur benim.
Ama uygulamaya koymak çok zor işte. Sıkıntı orada.

''çok seviyorum'' dedikten sonrakileri görmesem bu mesajı oğlanlar yazdı zannederdim
Neyse ki durumu kurtarmışın

Benim dün gece uykum gelmedi çok sinir oldum. Bende senin gibi liste yapıyorum bilirsin listelerim meşhurdur benim.
Ama uygulamaya koymak çok zor işte. Sıkıntı orada.
liste yap onun bir zararı yok bir gün gelir anı olarak saklarsın benim üç beş yıl önce yaptığım listeler hala bende duruyor saklıyorum
ilerde torun torba sahibi olunca onlarla paylaşıcam listeyi

yalnız bazı yerlerde listeye sakıncalı şeyler eklemişim onları sansürlemek şart

Ben de Leo oscar alsın diye her şeyi yaptım kendimce. Sonunda aldırdık.

bu sene mad max in ödülleri süpürmesi çok keyifli oldu
ama ilk defa sevindim bu duruma filmi konu olarak değilde seyir keyfi açısından çok sevmiştim

bu sene mad max in ödülleri süpürmesi çok keyifli oldu
ama ilk defa sevindim bu duruma filmi konu olarak değilde seyir keyfi açısından çok sevmiştim
Mad Max'i sinemada izlemiştim. Adamlar kürekle ağzımıza ağzımıza vurdular sinemada aksiyonu.
Benim favori filmimdi bu yıl.

''çok seviyorum'' dedikten sonrakileri görmesem bu mesajı oğlanlar yazdı zannederdim
Neyse ki durumu kurtarmışın
araya tarkoz karışınca öyle olmuş bende yeni farkettim sanki tarkoz soyununca heyecanlanıyorum tarzı bişey sayıklamış gibiyimde sen anladın konuyu boşver orda laf nasıl durursa dursun
)

Ya şimdi korku imparatoru burada diye yapma bu tarz yorumlar.
Korkmuyorum ben, adalet terazisini tartıp puanlarımı vereceğim.
''Korku yaratmazsan devleti yönetemezsin'' diyor İskender Büyük
Onu da anmış olalım burdan ne başşaklı adamdı bee