Yok artık.Ben zaten forumu dışarıdan takip ederken ödüllerdeki mesajları okurdum hep sizin.Tabi ki katılacağım.
@destere filanda yoktu bu sene o yüzden sıkıcıydı.
Yok artık.Ben zaten forumu dışarıdan takip ederken ödüllerdeki mesajları okurdum hep sizin.Tabi ki katılacağım.
Eyvah @Bully
Oscar töreninde bir yandan töreni izleyip bir yandan yorumları okuyordum.Yok artık.Ben saat 05:00 mi ne olmuştu çok zor dayanmıştım. Gittim yüzümü filan yıkadım.
@destere filanda yoktu bu sene o yüzden sıkıcıydı.
Oscar zamanı okul vardı pls.ssbenim sınırım 4.30 ondan sonra gözler içe çöküyor o saat biyolojik uyku saatimdünyanın en güzel kızı gelip soyunsa kar etmiyoryalnız bu son oscarda büyük bir çaba sarfettim sabahladık sen kaybolmuştun tabi
Ne olacak benim 11 de dersim vardı oscar gecesi. İzledim töreni sabah 7 de uyudum sonra okula gittim o günOscar zamanı okul vardı pls.ss
Emmy zamanı okulum yoktu. O zamanda sen yoktun zaten.
Vallaha benim konuyla alakam yoktu sırf @Maskeli Fedai için izledim
tarkoza yarın iyi puanlar düşünüyorum zaten bu hafta bayağı sempatik geldi oğlancık
Benim dün gece uykum gelmedi çok sinir oldum. Bende senin gibi liste yapıyorum bilirsin listelerim meşhurdur benim.benim sınırım 4.30 ondan sonra gözler içe çöküyor o saat biyolojik uyku saatimdünyanın en güzel kızı gelip soyunsa kar etmiyoryalnız bu son oscarda büyük bir çaba sarfettim sabahladık sen kaybolmuştun tabi
Ben de Leo oscar alsın diye her şeyi yaptım kendimce. Sonunda aldırdık.Vallaha benim konuyla alakam yoktu sırf @Maskeli Fedai için izledimLeo'ya Oscar aldırma duasına çıktık yaylalara
''çok seviyorum'' dedikten sonrakileri görmesem bu mesajı oğlanlar yazdı zannederdimtarkoza yarın iyi puanlar düşünüyorum zaten bu hafta bayağı sempatik geldi oğlancık
ama törenlerde en fazla konuşulanda zaten kimin ne kıyafet giydiği falan oralar önemli zaten ben kıyafetsiz daha çok seviyorumyani giydiklerinden çok açıkta bıraktıkları değerleri yorumlarız onu puanlarız en azından
liste yap onun bir zararı yok bir gün gelir anı olarak saklarsın benim üç beş yıl önce yaptığım listeler hala bende duruyor saklıyorumBenim dün gece uykum gelmedi çok sinir oldum. Bende senin gibi liste yapıyorum bilirsin listelerim meşhurdur benim.Ama uygulamaya koymak çok zor işte. Sıkıntı orada.
Tarkan'a da yarışmayı kazandıracağızBen de Leo oscar alsın diye her şeyi yaptım kendimce. Sonunda aldırdık.
Ben de Leo oscar alsın diye her şeyi yaptım kendimce. Sonunda aldırdık.
Mad Max'i sinemada izlemiştim. Adamlar kürekle ağzımıza ağzımıza vurdular sinemada aksiyonu.bu sene mad max in ödülleri süpürmesi çok keyifli olduama ilk defa sevindim bu duruma filmi konu olarak değilde seyir keyfi açısından çok sevmiştim
Filmini izlemedim ama oyunu fok gibi olmuş @destere'nin deyişiyleMad Max'i sinemada izlemiştim. Adamlar kürekle ağzımıza ağzımıza vurdular sinemada aksiyonu.Benim favori filmimdi bu yıl.
Ya şimdi korku imparatoru burada diye yapma bu tarz yorumlar.
araya tarkoz karışınca öyle olmuş bende yeni farkettim sanki tarkoz soyununca heyecanlanıyorum tarzı bişey sayıklamış gibiyimde sen anladın konuyu boşver orda laf nasıl durursa dursun''çok seviyorum'' dedikten sonrakileri görmesem bu mesajı oğlanlar yazdı zannederdimNeyse ki durumu kurtarmışın
Filmi çok iyiydi ya. Ben baya beğendim, oyununu oynamaya değmez ki ne uğraşacağım, filmini tekrar izlerim daha iyi.Filmini izlemedim ama oyunu fok gibi olmuş @destere'nin deyişiyle
''Korku yaratmazsan devleti yönetemezsin'' diyor İskender BüyükYa şimdi korku imparatoru burada diye yapma bu tarz yorumlar.Korkmuyorum ben, adalet terazisini tartıp puanlarımı vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?