Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

Verdik oylarımızı.
İyi bir hafta olmuş bence düşük verdiklerim de güzel şarkılardı.

@Harunnn60 senin Sertab'ı oylarken klibi izlememeye çalıştım yoksa puanım çok düşük olurdu

ayyy sende benim puanlarımı hiç beğenmiyorsun adaletli kullanmıyorum sanacak yarışmacılar
senin puanlarla oynayabilirmiyim ?
o soruyu yanıtsız bırakmışsın

Verdik oylarımızı.

@Harunnn60 senin Sertab'ı oylarken klibi izlememeye çalıştım yoksa puanım çok düşük olurdu
kendine oy atamadın değilmi ? ne kadar üzülmüşsündür kimbilir
)

senin puanlarla oynayabilirmiyim ?
o soruyu yanıtsız bırakmışsın

kendine oy atamadın değilmi ? ne kadar üzülmüşsündür kimbilir
)
Verdik oylarımızı.

oylarımda juri başkanı olarak değişiklik yapmak istiyormuş varmı öyle hakkı @Bully

Şarkıların hepsini keyifle dinledim ve sıralama yaparken zorlandım, beğenmeme rağmen düşük vermek zorunda kaldıklarım kusuruma bakmasın

niye bully e soruyorsunki? ne kadar pasif bir sunucusun
kuralları sen koyuyorsun evet değiştirebilirsin de yeterli benim için
Onun jüri başkanı olması bile onun için büyük bir hak zaten ne değişikliği valla ortalığı ayağa kaldırırım
hahah aa olmaz ama juri başkanı seçtik çocuk hiç bir halta yaramıyor yanı bir özellik düşünmek lazım bir farkı olması için birşeyler düşünürüm

Onun jüri başkanı olması bile onun için büyük bir hak zaten ne değişikliği valla ortalığı ayağa kaldırırım

yada benim oyum beşle çarpılmalı? bak @Çiğdem- de diyor başkanın özel donanımları olmalı diye

sende karlısın bu işte beşle çarparlarsa benim oyu beş puana çıkarsın
)

yada benim oyum beşle çarpılmalı? bak @Çiğdem- de diyor başkanın özel donanımları olmalı diye

sende karlısın bu işte beşle çarparlarsa benim oyu beş puana çıkarsın
)
@Çiğdem- in oylarını hepimizden önce görüp zamanı geldiğinde açıklama yetkin var işte o kadarı yeter sana daha fazlası zarar.

sunucumla arama girme fazla yetki vermek istiyorsa verir sunucu ne derse o
)
@Çiğdem- in oylarını hepimizden önce görüp zamanı geldiğinde açıklama yetkin var işte o kadarı yeter sana daha fazlası zarar.
hahah şimdi yatıcam harun ayy gitmeden sıcağı sıcağına bir puan durumu paylaşayım hangi bomba albüm gidiyor şimdiden bir işaret aldım

1 32
2 30
3 29
4 29
5 27
6 22
7 19
8 15
@denizz19 @Billy Kane @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @turkuazz

Gözlerini mi kapadın.
Bu çabanı taktir ediyorum.
Sıra Sertab'a geldiğinde foruma girdim yoksa Hürrem'in odasına görseydim direkt 1 puanı bastıydım.

Tarkan'a verdiğin destekler hatrına işte fazla şımarma.

Bu arada "taktir" edemezsin "takdir" edebilirsin.