Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

aaa bence @destere de çok sever bu klibi
ay hürremimin odasında klip çekmişler ay resmen bana tuzak tam point için .ss @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @destere @Doğu .ss

neyse @Bully de 1 verir böylece bnm tam pointle dengelenir

@denizz19 aaa bu arada tamda bugünü youtubede paylaşamıyorum klipte politikayla alakalı paylaşımlarmı varmış neymiş videomu engelliyorlar

bu haftalık irem dericide olduğu gibi seninde videonun tam versionunu koyarım racap süresini belirtip 🙂🙂🙂

aaaaaaaaaaa ne yapmışsınız şarkı yarışmama be iyiki size emenet ettim yanı bunlar ne böyle😱😱😱
@Doğu @Bully
@destere sen varken sana sürekli şirin görünüp sahte övgüler diziyor sen forumdan gidince arkandan ne işler çeviriyor gör işte

Bu sefer delilleri de ortadan kaldırmamış ben olsam şutlardım jüri başkanlığından
)

harunun şarkıya ne diyorsun hürrem sultan dairesinde çekilmiş

Bırak @destere yi nerede benim favori üyeliğim.
Normalde bu kadar erken baskıya başlamayacaktım ama dün soktun kafama daha da çıkmaz oradan.

Bırak @destere yi nerede benim favori üyeliğim.
Normalde bu kadar erken baskıya başlamayacaktım ama dün soktun kafama daha da çıkmaz oradan.
Mayıs'ın başında oylamaya başlayacaz o zamana kadar vereceğin puanlar kaderini belirleyecek

Hahaha
Neyse ben düşüncelere dalayım o zaman.
Bir yanda sevmediğim Tarkan bir yanda hakkım olanı almak.
zamanı gelince hakkın olan favori üyeliği alacaksın yeterki doğrularından şaşma
)

hahah ayy aslında @Harunnn60 ı sizin başınıza @destere bela etti o olmasaydı haydutla katılıyordu 2.hafta elenirdi
ilk hafta elenirdi
@Harunnn60 gidip nerden bulmuşsa oğlanları adamlar sümüklerini çeke çeke şarkı pırtlatıyordu
)

dedikodulara bak sen !

orda mesajlarımız duruyor kızın aleyhinde tek bir mesajımı bulamazsın
)

bu mesajı görür görmez şimdi dönüp eski mesajlar değiştirilmişmi diye halhuldur aramaya başlayacak ama bende yanlış olmaz
pot kırmıyorumki değiştireyim mesajları

bune peki @destere efendi 😵😵😵

nakarat kısımları fena değil onun haricinde şarkıda klipte berbat

aaa bence @destere de çok sever bu klibi

ay hürremimin odasında klip çekmişler ay resmen bana tuzak tam point için .ss @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @destere @Doğu .ss

neyse @Bully de 1 verir böylece bnm tam pointle dengelenir

batırmış ortalığı keşke klipsiz gelseydi
)