Benim Albümüm 5.Hafta Oylama Başladı

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
proxy.php

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 22 Nisan Cuma geç yollayanlar -5 ceza puanı alıcaktır
Herkese 5.haftadan merhabalar bu hafta 2 eleme olucak tekrar hatırlatalım ve @mrt-06 arkadaşımız gelene kadar Sezen Aksuyu ben yönetmeye devam edecem kısa sürede gelir inş başarılar herkese :bhr:

Final Puanı Alanlar
Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var - 8 Puan
Tarkan - Karma - 5 Puan
Sertab Erener - Rengarenk - 4 Puan
İrem Derici - Dantel - 2 Puan
Sezen Aksu - Gülümse - 1 Puan

Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @yigit_00 Adele - 25 Albümü
2.Hafta @OzaN Kenan Doğulu - Festival Albümü
3.Hafta @EnveR Atiye - Soygun Var Albümü
4.Hafta @MayısKralı Mabel Matiz - Gök Nerede Albümü

Yarışmacılar
1- @Tolstoyevski Pink Floyd - The Wall Albümü
2- @mrt-06 Sezen Aksu - Gülümse Albümü
3- @denizz19 Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü
4- @Billy Kane İrem Derici - Dantel Albümü
5- @Harunnn60 Sertab Erener - Rengarenk Albümü
6- @xemrexxx Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü
7- @Bully Tarkan - Karma Albümü
8- @GunesinOglu Gülşen - Bangır Bangır Albümü
9- @EFE UYSAL Mustafa Ceceli- Es Albümü
10 - @vadikızı Deniz Seki - Sözyaşlarım Albümü

Juriler
Juri Başkanı @destere
@Doğu
@Tzira
@DarkLeqenD
@Felon
@tolgab
@Castei
@Maskeli Fedai
@turkuazz
@S.G.A.T.
@Aserat
@sokak sanati
@Yiğitt
@Titanium
@Forumdash
@eskici
@soo
@Berkan Tazegül
@MEnes
@yigit_00
@yatutarsa
@OzaN
@EnveR

Yarışma Hakkında Bilgiler
1- 10 hafta sürücek, 5-7-8 haftalarda 2 eleme oynanacak.
2-Recap süreleri isteyen 60 saniye isteyen 90 saniye ayarlayabilicek
3- Şarkısını geç gönderen -5 puan oylarını göndermeyen -15 puan alıcaktır

Son Oy Gönderme Tarihi : 24 Nisan Pazar 20:00 Bu Hafta 2 Kişi Elenecek
Yıldız Tilbe ( Yürü Anca Gidersin Albümü ) Yürü Anca Gidersin
Sertab Erener (Rengarenk Albümü ) Bir Damla Gözlerimde
Sezen Aksu ( Gülümse Albümü Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam
Tarkan (Karma Albümü ) Taş
Sila ( Konuşmadığımız şeyler Var Albümü ) Vur Kadehi Ustam
Mustafa Ceceli (Es Albümü ) Oyun Olmazdı Aşkla
Pink Floyd (THE WALL Albümü ) Waiting For The Worms
Deniz Seki (Sözyaşlarım Albümü ) Suya Hapsettim
Gülşen ( Bangır Bangır Albümü ) Parti Kur Oy Vereyim
İrem Derici - Suçu Bana Atma
Sunucular The Originals dizisi oyuncuları olucaklar bu hafta :Z
Joseph Morgan
8bdb7223650b4293c2807420f4754089.jpg

Daniel Gillies
77da96b82b52b37fdb703dbc1fcb0f02.jpg

Phoebe Tongin
444_phoebe_640.jpg

Dizideki adıyla Freya
freya.jpg

proxy.php

@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @Billy Kane @mrt-06 @vadikızı @xemrexxx @EFE UYSAL @Tolstoyevski @destere @Doğu @MEnes @yigit_00 @Yiğitt @OzaN @EnveR @MayısKralı @Titanium @Forumdash @S.G.A.T. @DarkLeqenD @Tzira @yatutarsa @Felon @tolgab @soo @turkuazz @Aserat @eskici @Maskeli Fedai

Son düzenleme:
ay Allah seni top etmesin @Çiğdem- phoebeyi sunucu yaptın seçe seçe bu resmi mi seçtin onun ne resimleri var görünce @destere ile @Doğu nun üzüntüden birbirine sarılıp ağlayacağı .ss
ay neyse bu resim seçiminden dolayı sana öpücük göndererek kınıyorum seni.ss
258E486200000578-2948666-image-m-180_1423631090050.jpg

Sunucuların üst kısmını çöpe atalım. Alttaki değerli hanımefendilerin sunumundan memnun kalacağıma eminim. :A Artık 2 kişi gittiğine göre yarışma kızışıyor sanırım. Güzeel, heyecanı severim. :A

bu harikaydı işte :)))
@vadikızı biz en ufak şey diyince sinirleniyon:) oysa sunucu hogatha çaktırmadan seni yarışmadan yollamaya çalışıyor farkına var bunların :) böyle sunucu düşman başına :)

ay Allah seni top etmesin @Çiğdem- phoebeyi sunucu yaptın seçe seçe bu resmi mi seçtin onun ne resimleri var görünce @destere ile @Doğu nun üzüntüden birbirine sarılıp ağlayacağı .ss
ay neyse bu resim seçiminden dolayı sana öpücük göndererek kınıyorum seni.ss
258E486200000578-2948666-image-m-180_1423631090050.jpg

bu hafta yıldız teyzeyi bırak bununla gel tam puan vermeyen dop olsun :))

Sunucuların üst kısmını çöpe atalım. Alttaki değerli hanımefendilerin sunumundan memnun kalacağıma eminim. :A Artık 2 kişi gittiğine göre yarışma kızışıyor sanırım. Güzeel, heyecanı severim. :A

aynen bende alttaki ikiliyi seçtim :)
yalnız @Çiğdem- izlediği dizide oynayan oyuncunun isminden haberi yok:) bulamamış kızın ismini dizideki ismiyle freya diyip kendini kurtarmaya çalışmış :))

Ahahah. :F

@vadikızı Çiko çok fena abla. :A
vallahi hogatha bazen kendini aşıyor :) çok pis bir hareket çekmiş orda:)) hemde kızlara has bir davranış şekliyle gülerek lafı vuruyor :)

@Çiğdem- konuklar çok iyi:) sonunda originals konukları çağırmışsın:)

üstteki parlakları araya sıkıştırmasaydı daha güzel olacaktı :)

Son düzenleme:
Bu haftaki şarkımız dillere pelesenk olan bir şarkı. Bilmeyen yok denecek kadar az bence. İkili elemeye yakışacak kalitede bir şarkım geliyor. Şarkımız iki satırlık adamlar için geliyor ''VUR KADEHİ USTAM''...

@Bully @Harunnn60 @Çiğdem- @GunesinOglu @Billy Kane @mrt-06 @vadikızı @xemrexxx @EFE UYSAL @Tolstoyevski @destere @Doğu @MEnes @yigit_00 @Yiğitt @OzaN @EnveR @MayısKralı @Titanium @Forumdash @S.G.A.T. @DarkLeqenD @Tzira @yatutarsa @Felon @tolgab @soo @turkuazz @Aserat @eskici @Maskeli Fedai

Bu haftaki şarkımız dillere pelesenk olan bir şarkı. Bilmeyen yok denecek kadar az bence. İkili elemeye yakışacak kalitede bir şarkım geliyor. Şarkımız iki satırlık adamlar için geliyor ''VUR KADEHİ USTAM''...

@Bully @Harunnn60 @Çiğdem- @GunesinOglu @Billy Kane @mrt-06 @vadikızı @xemrexxx @EFE UYSAL @Tolstoyevski @destere @Doğu @MEnes @yigit_00 @Yiğitt @OzaN @EnveR @MayısKralı @Titanium @Forumdash @S.G.A.T. @DarkLeqenD @Tzira @yatutarsa @Felon @tolgab @soo @turkuazz @Aserat @eskici @Maskeli Fedai
1 point:A

reklama bak sen :)

dillere pelesenk olmuşmuş da güya herkesin dilindeymişte falan filanmış külliyen yalan:) ilk kez duydum bu şarkıyı :) klipte yok onuda geçtik şimdiye kadarki belkide en berbat şarkı meyhane müziği gibi bu nedir la sılanıda al git :)) bir daha uğrama buraya :)

reklama bak sen :)

dillere pelesenk olmuşmuş da güya herkesin dilindeymişte falan filanmış külliyen yalan:) ilk kez duydum bu şarkıyı :) klipte yok onuda geçtik şimdiye kadarki belkide en berbat şarkı meyhane müziği gibi bu nedir la sılanıda al git :)) bir daha uğrama buraya :)
:F Meyhane müziği mi :F Canım biz ona fasıl versiyon diyoruz. :A

faslınız bozulmuş:) bu bildiğimiz meyhane müziği işte arabeski çağrıştırdı :))
Bence birkaç kere dinleyince seversin. Hem şarkı vur kadehi ustam diyor meyhane de olacak tabi nerede olacak :F Sen şarkıyı şöyle hayal et sevgilini kolunun altına almışsın deniz kenarında beraber içiyorsunuz içkiyi ve hayata tüm insanlara sitem ediyorsunuz gibi. Sonra bu şarkıyı söylerken önünden mini etekli dekolteli bir kadın geçiyor ve sen o kadına kapılıp sevgilini bırakıyorsun işte buradaki iki satırlık adamı bulacağınız bir bulmaca ortaya çıkacak :A

Bence birkaç kere dinleyince seversin. Hem şarkı vur kadehi ustam diyor meyhane de olacak tabi nerede olacak :F Sen şarkıyı şöyle hayal et sevgilini kolunun altına almışsın deniz kenarında beraber içiyorsunuz içkiyi ve hayata tüm insanlara sitem ediyorsunuz gibi. Sonra bu şarkıyı söylerken önünden mini etekli dekolteli bir kadın geçiyor ve sen o kadına kapılıp sevgilini bırakıyorsun işte buradaki iki satırlık adamı bulacağınız bir bulmaca ortaya çıkacak :A

zaten şarkıya bol puan vermek için izlerken bir kaç aksiyon denemem şart:) belki kulaklığı takıp cıbıl bir şekilde taksimden tunele doğru koştururken dinlersem etkisi farklı olabilir tam bilemiyorum :)
ama zaten şimdi puanlamıyorum tüm şarkıları gece yarısı izliyorum o an daha bir içli gelebiliyorlar yani şu anda pek bişeye benzemediği kesin gecede durum değişmese sılayı artık kimse kurtaramaz :)