sen korumasan bu aşamada kendilerini göstremiceklerdi belkideOyları kullandım çok düşük buldum performansları koruduğum adaylar yükselişte onları kutlarım kendilerini kanıtladılar inşallah final puanı alırlar
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen korumasan bu aşamada kendilerini göstremiceklerdi belkide
çokta zor bir hafta olmuş şu gider diyemedim @sokak sanati senin varmı elenir dediğin biri
Gülşen ferdi merve hayal kırıklığıYorum yaparım ama Gülşen sanki çok zayıf gelmiş.
Gülşen ferdi merve hayal kırıklığı
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizler sayesinde bu haftayi da atlatacagiz ablacim @Çiğdem- de catlayacak
Ben de var mıyım bu çöpler arasındaOylarımı kullandım.
8 tane çöp şarkı vardı , 8ide 5 para etmez.Detaylı yorumumu oylarım açıklandığında görüceksiniz.
Ayrıca şarkımın adı ''Vallaha'' değil ''Denedim Vallahi''dir , bilginize.
seni severizde gülşene gıcığızSizler sayesinde bu haftayi da atlatacagiz ablacim @Çiğdem- de catlayacak
Yine konar bu gönül, yine konar bir deli çalıya, çalı çırpıdan aşk taklidi, battımı dikeni de çığlık çığlığa - kafiyeleri incelediğimde varım
Sözler Sıla'nın ise sorduğun soru bile gereksizdiYine konar bu gönül, yine konar bir deli çalıya, çalı çırpıdan aşk taklidi, battımı dikeni de çığlık çığlığa - kafiyeleri incelediğimde varım
Sözler Sıla'ya ait değil ama nanik Mete Özgencil'e aitSözler Sıla'nın ise sorduğun soru bile gereksizdi
Tanımıyorum kendisini Sıla ile bi akrabalığı var mıSözler Sıla'ya ait değil ama nanik Mete Özgencil'e ait
Gülsende size gıcıkmisseni severizde gülşene gıcığız
Gülsende size gıcıkmisseni severizde gülşene gıcığız
Yok neyse ben de sana düşük vereceğim nasılsa bu hafta o zaman geçen hafta güzel puan verdim sen kötü verdin bu hafta da kötü vereceksen benim de sana karşılığını vermem lazımTanımıyorum kendisini Sıla ile bi akrabalığı var mı
Ama benim şarkım güzel kiYok neyse ben de sana düşük vereceğim nasılsa bu hafta o zaman geçen hafta güzel puan verdim sen kötü verdin bu hafta da kötü vereceksen benim de sana karşılığını vermem lazım