Benim Albümüm 4.Hafta Oylama Başladı

Evet 3.hafta elenen @MayısKralı ve 1.olan @OzaN ile (BOMBA) röportajımız başlıyor .

@MayısKralı 1.sorumuz : Murat Boz ile 2.katılışın ,2.sezon çeyrek final görmüştün bu sezon bukadar erken elenmeyi bekliyormuydun , hedefin kaçıncı haftaydı ?

-BENDEN ÖNCE HANDE YENER GİTTİ -
Cevap : Açıkçası daha iyi giderim diye bekliyordum ama 3.hafta gittim, bunda yeni bir albüm olmasının etkisi büyük mesela hepsi hit hande yenerde aynı şekilde erken elendi. :)

@OzaN 1.sorumuz : 1- İlk 2 hafta elenme tehrikesi yaşadıktan sonra, 1.olmak nasıl bir duygu , bekliyormuydun ?

- İLK 2 HAFTADA İYİ GİTMELİYDİM -
Cevap : 1- İlk iki hafta elenme tehlikesi yaşamayı beklemiyordum doğrusu ve strateji değiştirmeye zorladı bu durum. Birincilik olmasa da ilk üç bekliyordum, birincilik olmasına sevindim. :)

@MayısKralı 2. sorumuz : 2- Temelli Şarkın elenmeyi hak ediyormuydu, haftanın en kötüsümüydü gerçekten ?

- FORUM SÖZDEN MÜZİKTEN ANLAMIYOR -
Temelli sözleriyle olsun müziğiyle olsun çok iyi şarkı ama forum böyle uygun görmüş sağlık olsun :F

@OzaN 2.Sorumuz : 2- Herkes tarafından iyi puanlar alan şarkına @vadikızı 2 puan vermiş düşüncelerin ?

- Bana VERDİĞİ EN İYİ PUANDI -
İyi puan vermiş. Galiba ilk kez bir yarışmada 1 puan almadım bir yarışmada. :D

@MayısKralı 3.sorumuz : 3- Sence bu hafta kim elenmeliydi ?

- 1.OLAN MODEL TAM TERSİNE ELENMELİYDİ -
Cevap : Şu elenseydi dediğim bir şarkıcı yok oyda kullanamadım zaten ama dinlediğim kadarıyla Model-Yalnız Senfonisi şarkısını beğenemedim, sesine yakışmamış o şarkı herhalde 1 puanım ona giderdi.

@OzaN 3.sorumuz : 3- Tam olarak hedefin kaçıncı hafta , Model ile ?

- ELENMEMİ BEKLEYENLERE HEDEFİM YARI FİNAL -
Hedef yarı final, umarım ulaşabilirim. :)

@MayısKralı 4.sorumuz : 4- En favori gördüğün yarışmacı kim ?

-PİHANNİ VE GÜLŞEN İYİ OLABİLİRSİNİZ AMA ZİYNET DAHA İYİ -
Cevap : Pinhani'nin iyi yerlere gelmesini isterim ama favorim kesinlikle Ziynet Sali, Gülşen'inde albümünde iyi şarkılar var :D

@ozan 4.sorumuz 4- Son olarak en favori gördüğün 1 yarışmacı kim ?

- YARIŞMA DENGELİ GİDİYOR OLABİLİR AMA SEZEN AKSU VARSA GERİSİ BOŞ-
Cevap : Şu an yarış epey dengeli gidiyor illa bir isim söylemek gerekirse Sezen Aksu olabilir.

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock

😱 aaa adminimize sıkıcı dedii @OzaN adminim verin şu kıza bir cezaa:kiki:
sıkıcı tabi geçen sezon finale kaldılar emreyle baska sunucu olsa ağlar bırakır kaçardı dünyada bukadar sıkıcı final olmamıstır ben soğuk kanlı kalıp üstün sunucu başarımla olayı iyi idare ettim dahada o ikisine final yok :A :A :A