Belki değil Gizli Sevda'ya çok iyi puan verdim hakkını vermelisin :ssAma benim şarkım güzel ki
Belki değil Gizli Sevda'ya çok iyi puan verdim hakkını vermelisin :ssAma benim şarkım güzel ki
onlardan biri benden cok yuksek puan aldiAynen bende en düşük puanları mı onlara verdim.
oylarimi verdim. dusuk verdiklerim kirilmasin. oy vermek gercekten zorluyor artik.
onlardan biri benden cok yuksek puan aldi
Sen kendi programın içinde yayınlamıyormuydunsenin röportajından sonra yayınlayacak kanal bulmakta zorlanıyoruz
bu aralar foruma pek giremedim yoğun gibiyim sonuclar açıklanmadan halletmeye çalısıcam
oyunu yolla sen bak forum kapanacak 1 saat sonraSen kendi programın içinde yayınlamıyormuydun
Tamam tamam Sanki 1 saat sonra açıklayacakoyunu yolla sen bak forum kapanacak 1 saat sonra
Haha. gecen hafta arabeskciler benden yuksek puan almadi ama. degismeye basladi puanlamalarim ama icimdeki arabeskci ruhu hala bir tik ötedeSeni gidi arabeskci. Kesin ferdi.
teşekkürler cnm etiket geldimi konuda olmamış gibi görünüyor sankiÇok güzel bir ropörtaj olmuş eline sağlık kız @Çiğdem-
teşekkürler cnm etiket geldimi konuda olmamış gibi görünüyor sanki
ozanın 2.soruya cevabına ne diyorsunetiket gelmedi de konu açtığın bildirimi geldi canım
ozanın 2.soruya cevabına ne diyorsun
sıkıcı kişiler denk geldi bu hafta ben napayım ayollSıkıcı buldum röportajı.
sıkıcı kişiler denk geldi bu hafta ben napayım ayoll
sıkıcı kişiler denk geldi bu hafta ben napayım ayoll
sıkıcı tabi geçen sezon finale kaldılar emreyle baska sunucu olsa ağlar bırakır kaçardı dünyada bukadar sıkıcı final olmamıstır ben soğuk kanlı kalıp üstün sunucu başarımla olayı iyi idare ettim dahada o ikisine final yok😱 aaa adminimize sıkıcı dedii @OzaN adminim verin şu kıza bir cezaa