Benim Albümüm 3.Sezon / Kazanan Sezen Aksu xemrexxx

aaa tabikide yarışabilirsin şimdide söyleyebilirsin bana istersen başvuru konusunu bekler ozaman söylersin senin yarışmanda renk katar işime gelir ayoll
Baris Manco ile yarisacagim.
Emrah Bergen Ibrahim tatlises beklesin. burdakilerin arabesk ruhu sifir. ilk turda elenirim

Baris Manco ile yarisacagim.
Emrah Bergen Ibrahim tatlises beklesin. burdakilerin arabesk ruhu sifir. ilk turda elenirim
aaa o yarıştı malesef cnm başka seçmen gerekiyor ben eğer sunucu olmasam ayna grubu ile gelicektim seviyorsan düşünebilirsin 15 şarkı listemi bile yapmıştım yardımcıda olrurum sana

aaa o yarıştı malesef cnm başka seçmen gerekiyor ben eğer sunucu olmasam ayna grubu ile gelicektim seviyorsan düşünebilirsin 15 şarkı listemi bile yapmıştım yardımcıda olrurum sana
tamam. yedeklekilerimde var. yarin detayli arastirayim

ben torpil istemiyorum

listeyi @vadikızı na ver. o kararsizdi hem ilk turda elenmekten kurtulur

aman batırır ayna gurubunu ezel dizisini batırmıştı en son dizi yarışmasında

sen bir düşün ozaman

batırıyorum doğru söylüyorsun katılmıyorum ben yarışmaya ya
arkamdan niye
batırır diye konuşuyosun çiğdem sağol ya

Serdar Ortaç sever miydin sen, ben yarıştıydım onla

Sanırım ne abla ya nasıl hatırlamazsın benim yarıştığımı. ss Yaşlandın mı artık ne

Kaan beni şu çiğdemin dilinden koru arkamdan konuşuyor bak dövcem yoksa

Sanırım ne abla ya nasıl hatırlamazsın benim yarıştığımı. ss Yaşlandın mı artık ne

vallahi yaşladım ben ya hafıza gidiyor b12 kullanmam lazım sanırım

yazdiklarim sevdigimden degil. oy potansiyeli olduklari icin

zamaninda gencligimde biraz dinlemisligim vardi