Aynen finalde Sezen'e oy atan herkesten teker teker intikam alacamSen benim korumam altındasın sana edilmiş laf bana edilmiştir
inşallah musicsurvivorda yarışırken senden destek bekliyorum kimle yarışacam ben ya
Aynen finalde Sezen'e oy atan herkesten teker teker intikam alacamSen benim korumam altındasın sana edilmiş laf bana edilmiştir
Sus cevap verme bana pis.ss @xemrexxx şikenizi itiraf etmiş zaten yukarda.ssayy bırak bu oyunları ben seni çok iyi biliyorum
Murat Boz'u Sıla saniyede harcarSen allstardan mı bahsediyorsunMurat ile ezeceğiz seni
sen ne bakıyorsan ona kazandı diye öyle konusuyorSus cevap verme bana pis.ss @xemrexxx şikenizi itiraf etmiş zaten yukarda.ss
Orasını düşünmedim bakaynen mi desteklemesem banadamı düşman olacaktınşaka bir yana
inşallah musicsurvivorda yarışırken senden destek bekliyorum kimle yarışacam ben ya
Sen zaten 2 kere sampiyon olmadin mi bu yarismadakız anlaşmamız daha 2 kere şampiyon yapıcan yarıştığım şarkıcıları yoksa herkese @destere yi kaçırıp evinde mıncıkladığını söylerim ha@eskici @Harunnn60
daha 2 kere demişim yani 4 şampiyonluk üzerine anlaşmamızSen zaten 2 kere sampiyon olmadin mi bu yarismada
Orasını düşünmedim bak
Valla bilemiyorum ki kimler var aklında. Bi ara Rafet El Roman diyordun sanki severim ben onu mesela
Pis şikeciler zaten şike yapmasaniz Gökhan'i gecme imkanin yoktudaha 2 kere demişim yani 4 şampiyonluk üzerine anlaşmamız
Gökhan Tepe, Deniz Seki bunlar da iyidir üçünün de şarkı listesini çıkartıp bakmak lazım hangisi daha ağır basıyor diyeRafet el roman gökhan tepe var ben deniz seki düşüyordum ama forum
severmi bilemedim 😳
😱 yok artık zaten konyaspor da real madridden büyük ama hep şike yapıp önünü kesiyorlarPis şikeciler zaten şike yapmasaniz Gökhan'i gecme imkanin yoktu
Gökhan Tepe, Deniz Seki bunlar da iyidir üçünün de şarkı listesini çıkartıp bakmak lazım hangisi daha ağır basıyor diye
Karsilastirmaya bak senin Safiye sultanin gücü Gökhan'i devirmeye yetmez😱 yok artık zaten konyaspor da real madridden büyük ama hep şike yapıp önünü kesiyorlar
biz safiye sultanız bizim gücümüzün sınırları bir Allah bir biz biliriz ancak haddini bilKarsilastirmaya bak senin Safiye sultanin gücü Gökhan'i devirmeye yetmez
Zevzeklik yapma da aksama pastami hazir et canim cektibiz safiye sultanız bizim gücümüzün sınırları bir Allah bir biz biliriz ancak haddini bil
Küçük Emrahmı 😱😱😱
kucuklugumu kalmis kizKüçük Emrahmı 😱😱😱
şimdi başka bir müzik yarışmasıyla gelecez albüm kısıtlaması olmucak mesala ibrahim tatlıses diyorsan tüm kariğyerinden şarkılardan seçebiliceksin birisi ibrahimi seçmişti askere gitti istersen yarışkucuklugumu kalmis kiz
ibrahim tatliseste iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?