Hem güldürdün hemde üzdün butonu yoktu Ayıp ediyorsun ama@gözlemci keşke foruma şu yarışma bittikten sonra dönseydin. ss
Yeni sezonu başlat @Çiğdem- sabırsızlanıyorum
Sıla varken Gökhan neymişSurvivor başlayacak ama Bully katılmıyormuş sen al Gökhan'ı
Sıla varken Gökhan neymiş
Severim Gökhan Türkmen'i
Foruma hiç dönmeseydin demedim ki yarışma bittikten sonra dönseydin dedim.ss Sen de Sezen'e oy vererek ayıp etmiştin ödeştik o zamanHem güldürdün hemde üzdün butonu yoktu Ayıp ediyorsun ama
Hevesimi kırdılar abla.ss Ama bakma sen böyle dediğime belki de katılırım@Bully musicsurvivor a neden katılmıyosun ablam
Foruma hiç dönmeseydin demedim ki yarışma bittikten sonra dönseydin dedim.ss Sen de Sezen'e oy vererek ayıp etmiştin ödeştik o zaman
Hevesimi kırdılar abla.ss Ama bakma sen böyle dediğime belki de katılırım
Katılırsam senin için katılacağım zaten ablacım sen yeter ki üzülme Sen de çatla pis @Çiğdem- .ssKimse kırmasın hevesini boşver takma bak katılmazsan üzülürüm benim için
katıl bari
ayy bırak bu oyunları ben seni çok iyi biliyorumKatılırsam senin için katılacağım zaten ablacım sen yeter ki üzülme Sen de çatla pis @Çiğdem- .ss
Katılırsam senin için katılacağım zaten ablacım sen yeter ki üzülme Sen de çatla pis @Çiğdem- .ss
kız anlaşmamız daha 2 kere şampiyon yapıcan yarıştığım şarkıcıları yoksa herkese @destere yi kaçırıp evinde mıncıkladığını söylerim ha @eskici @Harunnn60ayy bırak bu oyunları ben seni çok iyi biliyorum
survivorda hiç şansın yok ama benim albümüm all starda barış akarsu kozu var tabikız anlaşmamız daha 2 kere şampiyon yapıcan yarıştığım şarkıcıları yoksa herkese @destere yi kaçırıp evinde mıncıkladığını söylerim ha @eskici @Harunnn60
Aynen finalde Sezen'e oy atan herkesten teker teker intikam alacam Sen benim korumam altındasın sana edilmiş laf bana edilmiştiroda desteklediğim içinmi acaba üzülmem tmm
ona biz karar veririzsurvivorda hiç şansın yok ama benim albümüm all starda barış akarsu kozu var tabi