Benim Albümüm 3.Sezon / 5.Hafta Sonuçları

bu yüzden forumun geneline hitap edemiyorsun cnm bize neler diyorlar gülerek karşılık veriyoruz bak keyfine ben emrenin laflarını polise versem içeri atarlar ayol bukadar kasmayın :A :A :A

hahah az öncede neden kavga olmuyor bu yarışmada diyordun yoksa :A

:F farkındayım benle uğraşıyor ama dayanamıyorum ya ben gerçekten kişiye oy vermiyorum laptopbumda albüm listelerini çekim gösterim ben gerçekten ziynet
dinlerim sıla dinlerim ben denizi tanımadan önce sıla dinliyordum zaten

bu yüzden forumun geneline hitap edemiyorsun cnm bize neler diyorlar gülerek karşılık veriyoruz bak keyfine ben emrenin laflarını polise versem içeri atarlar ayol bukadar kasmayın :A :A :A

Bunların kavgası normal olmaz iki manyak forumu yıkarlar. :A

@Bully oyları
9 Puan: Erkin Koray
8 Puan: Merve Özbey
7 Puan: Ziynet Sali
6 Puan: Pinhani
5 Puan: Gülşen
4 Puan: Model
3 Puan: Sezen Aksu
2 Puan: Burcu Güneş
1 Puan: Ezo

yaşının verdiği tecrübeyle çiğdem çikinellası konuştu :A

Yoo ortaya. Sen üstüne alınıyorsan kendi bileceğin iş ama Bi vicdan muhasebesi yapmanı öneririm.:)
Benim vicdanım rahat ben kaçak güreşmem pek o itirafı benim yaptığımı düşünüyorsan o senin içinin muhabesidir :) Neyse gece gece keyif kaçırmaya gerek yok. Yarışma için moral bozmak yok :)

Hala bitmedi mi ya bu ne böyle. 😕
Ben gezdim tozdum eve gelince biter dedim hala bitmemiş. :F Şaka mı bu. 😱

Ben engel olmaya çalışıyorum yaptığın haksızlıklara ama tabi seni ihraç edemem. Ruhun izin veriyorsa oy vermene, için rahatsa ben susuyorum.

:F:F:Fben tüm vicdanımla oy veriyorum erkin korayın fesupanallah şarkısını
çok seviyorum o yüzden tam puan verdim hak edene hak ettiğini puanı veriyorum ben
:F:F

Benim vicdanım rahat ben kaçak güreşmem pek o itirafı benim yaptığımı düşünüyorsan o senin içinin muhabesidir :) Neyse gece gece keyif kaçırmaya gerek yok. Yarışma için moral bozmak yok :)

Senin faydan olan bir şey senin keyfini niye kaçırsın. Çok yanlış değerlendirme olmuş bu.:)

Hala bitmedi mi ya bu ne böyle. 😕
Ben gezdim tozdum eve gelince biter dedim hala bitmemiş. :F Şaka mı bu. 😱
geç başkladık geç 22:40 da hem sen buraya uğrarmyıdın beyefendi baktın eleniyor müdahel etmeye gelmişsin :A

son puan durumu 4 oy kaldı gülşen toparlandı 2 kişi gidecek :A

3.Puan Durumu
4 Gökhan Türkmen 107
5 Ziynet Sali 104
6 Sezen Aksu 101

7 Burcu Güneş 96
8 Pihanni 94
9 Ezo 93
10 Gülşen 89