Benim Albümüm 3.Sezon / 5.Hafta Sonuçları

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Evet bakalım hangi 2 iddialı yarışmacımız bize veda edecek , son oyları düzenleyeceğim için bir 30 dakıkaya ihtiyacım var yarışmacıda dahil juriler hep son anlarda yolladılar 22:40 sonuclar açıklanmaya başlanacak

Puan Durumu

1 Erkin Koray 197
2 Merve Özbey 143
3 Model 138
4 Gökhan Türkmen 131
5 Sezen Aksu 129
6 Ziynet Sali 123
7 Pihanni 120
8 Burcu Güneş 107
9 Gülşen 106
10 Ezo 101

Erkin Koray 3
Merve Özbey 2
Model 1

elenenler juri kadromuza eklendiler
@eskici Gülşen
@turkuazz Ezo

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock

Son düzenleme:
İçerde deki oğlan memelerine bakmaktan sonuclari unutuyordu ben hatirlattim @Forumdash sizin sirketin zararlari.ss

Bekliyoruz.

Bekliyoruz bakalim insallah elenmem daha güzel günler görmem lazim

Program kırmızı noktalı film sanki gece yarısı başlıyor.
Hayır ayıplı bir şey de yok bir tek @xemrexxx müstehcen fotolar paylaşıyor ha @Çiğdem- bir de Rihanna bacağı koyuyor @sokak sanati coşuyor, olan bu. Bu saate koymaya gerek yoktu yani.

1 oyu 2-3 defa hesaplıyorum yine karısık bir oylama oldu elenenler yine az puanla elendi malesef 1 gibi falan oylarda bu sefer son zamana geldi yaırşmacılarda hep öyle yollayınca 30 dakıka geç kaldık sağlıklı sonuc sunmak için şimdi başlıyoruz

benim oylarım
11 Erkin Koray
11 Sezen Aksu
11 Burcu Güneş
11 Gökhan Türkmen
11 Merve Özbey

10 Model

9 Ziynet Sali

7 Pihanni

6 Ezo

5 Gülşen
@denizz19 @Bully @OzaN @xemrexxx @Harunnn60 @turkuazz @eskici @Billy Kane @Bully @ozgur2113 @mrt-06 @sokak sanati

9 vermeye kötü alıştı .ss

sende son dakıka oy yollayanlardan bu geçikmede pya sahipleridnen birisin beyefendi konuşuyorsun

Gülşen'i kim yönetiyor bilmiyorum ama bu hafta çok kötü bir tercih yapmış bence.

İnşallah saat 12 olmadan @Aserat ve @eskici bal kabağina dönüşmeden biter sonuçlar