Benim Albümüm 3.Sezon / 5.Hafta Sonuçları

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Evet bakalım hangi 2 iddialı yarışmacımız bize veda edecek , son oyları düzenleyeceğim için bir 30 dakıkaya ihtiyacım var yarışmacıda dahil juriler hep son anlarda yolladılar 22:40 sonuclar açıklanmaya başlanacak

Puan Durumu

1 Erkin Koray 197
2 Merve Özbey 143
3 Model 138
4 Gökhan Türkmen 131
5 Sezen Aksu 129
6 Ziynet Sali 123
7 Pihanni 120
8 Burcu Güneş 107
9 Gülşen 106
10 Ezo 101

Erkin Koray 3
Merve Özbey 2
Model 1

elenenler juri kadromuza eklendiler
@eskici Gülşen
@turkuazz Ezo

904894_od702.jpg

avril-lavigne-at-the-y100s-jingle-ball-2013.jpg

images

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock

Son düzenleme:
İçerde deki oğlan memelerine bakmaktan sonuclari unutuyordu ben hatirlattim @Forumdash sizin sirketin zararlari.ss

Bekliyoruz bakalim insallah elenmem daha güzel günler görmem lazim :A

Program kırmızı noktalı film sanki gece yarısı başlıyor. :A Hayır ayıplı bir şey de yok bir tek @xemrexxx müstehcen fotolar paylaşıyor ha @Çiğdem- bir de Rihanna bacağı koyuyor @sokak sanati coşuyor, olan bu. Bu saate koymaya gerek yoktu yani. :A

1 oyu 2-3 defa hesaplıyorum yine karısık bir oylama oldu elenenler yine az puanla elendi malesef 1 gibi falan oylarda bu sefer son zamana geldi yaırşmacılarda hep öyle yollayınca 30 dakıka geç kaldık sağlıklı sonuc sunmak için şimdi başlıyoruz :A

benim oylarım
11 Erkin Koray
11 Sezen Aksu
11 Burcu Güneş
11 Gökhan Türkmen
11 Merve Özbey

10 Model

9 Ziynet Sali

7 Pihanni

6 Ezo

5 Gülşen
@denizz19 @Bully @OzaN @xemrexxx @Harunnn60 @turkuazz @eskici @Billy Kane @Bully @ozgur2113 @mrt-06 @sokak sanati

1 oyu 2-3 defa hesaplıyorum yine karısık bir oylama oldu elenenler yine az puanla elendi malesef 1 gibi falan oylarda bu sefer son zamana geldi yaırşmacılarda hep öyle yollayınca 30 dakıka geç kaldık sağlıklı sonuc sunmak için şimdi başlıyoruz :A

benim oylarım
11 Erkin Koray
11 Sezen Aksu
11 Burcu Güneş
11 Gökhan Türkmen
11 Merve Özbey

10 Model

9 Ziynet Sali

7 Pihanni

6 Ezo

5 Gülşen
@denizz19 @Bully @OzaN @xemrexxx @Harunnn60 @turkuazz @eskici @Billy Kane @Bully @ozgur2113 @mrt-06 @sokak sanati
9 vermeye kötü alıştı .ss

Program kırmızı noktalı film sanki gece yarısı başlıyor. :A Hayır ayıplı bir şey de yok bir tek @xemrexxx müstehcen fotolar paylaşıyor ha @Çiğdem- bir de Rihanna bacağı koyuyor @sokak sanati coşuyor, olan bu. Bu saate koymaya gerek yoktu yani. :A
sende son dakıka oy yollayanlardan bu geçikmede pya sahipleridnen birisin beyefendi konuşuyorsun :A :A :A

Gülşen'i kim yönetiyor bilmiyorum ama bu hafta çok kötü bir tercih yapmış bence. :(

İnşallah saat 12 olmadan @Aserat ve @eskici bal kabağina dönüşmeden biter sonuçlar:A