DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,400
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
'Ferdiş' ne abi düzelt onu
Dinledin mi sarkiyi1 seçeneğim olsa 1 veririm.
Bence seveceksin bu sarkiyiYok direk 1 verdim.
Dinle seveceksin eminim
Tamam cınımSus melun. Neyse akşam dinlerim belki seni yermek için.
Sıla'ya oy verecek tabi gidip kömür suratlıya mı verecekFinalde Sılaya verdiğin oyu düşünüyorum daha çok.
Sıla'ya oy verecek tabi gidip kömür suratlıya mı verecek
Sesi aynı değil mi?Irkçı seni kınıyorum.s.s
Ekli dosyayı görüntüle 52125
Evet bombayı patlatıyorum. Avril ölmüş.😱 Bu Avril çakması onun. @Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @Bully @eskici @vadikızı @pompy @DarkLeqenD @MayısKralı yorumunuz ne. Bu iddiaya inanıyor musunuz.
Sesi aynı değil mi?
Micheal Jakson için de ölmedi iddiası vardı bu da onun gibi bir şey bence.Bilgisayar ayarlıyormuş.Çokta inanılan bir iddia diyorlar. Şaşırdım.
Micheal Jakson için de ölmedi iddiası vardı bu da onun gibi bir şey bence.Anlaşılır ayrıca ailesi sevglisi falan yokmuymuş onlar da mı salak.
Rihanna erkek gibi avrat böyle dedikodulara izin verir mi ağızlarına çakar o dedikocuların.Burnu farklı diyorlar, çiller yok olmuş vs bilmiyorum.Nicky Mina içinde sesi gerçekte öyle değil Jay Z o sesi çıkartıyor diyorlar. Bu üst tabaka çok karışık.
Rihanna sağlam ama hamd olsun.
Rihanna erkek gibi avrat böyle dedikodulara izin verir mi ağızlarına çakar o dedikocuların.
Irkçı seni kınıyorum.s.s
Ekli dosyayı görüntüle 52125
Evet bombayı patlatıyorum. Avril ölmüş.😱 Bu Avril çakması onun. @Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @Bully @eskici @vadikızı @pompy @DarkLeqenD @MayısKralı yorumunuz ne. Bu iddiaya inanıyor musunuz.
aaa tövbe estafurullah ilk defa duyuyorum 😱Micheal Jakson için de ölmedi iddiası vardı bu da onun gibi bir şey bence.Anlaşılır ayrıca ailesi sevglisi falan yokmuymuş onlar da mı salak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?