Benim Albümüm 3.Sezon / 5.Hafta Oylama Başladı

Sıla'ya oy verecek tabi gidip kömür suratlıya mı verecek :A

Irkçı seni kınıyorum.s.s

Screenshot_2016-09-30-19-58-20-1.png

Evet bombayı patlatıyorum. Avril ölmüş.😱 Bu Avril çakması onun. @Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @Bully @eskici @vadikızı @pompy @DarkLeqenD @MayısKralı yorumunuz ne. Bu iddiaya inanıyor musunuz.

Son düzenleme:
Micheal Jakson için de ölmedi iddiası vardı bu da onun gibi bir şey bence. :D Anlaşılır ayrıca ailesi sevglisi falan yokmuymuş onlar da mı salak. :A

Burnu farklı diyorlar, çiller yok olmuş vs bilmiyorum.:F Nicky Mina içinde sesi gerçekte öyle değil Jay Z o sesi çıkartıyor diyorlar. Bu üst tabaka çok karışık.:F
Rihanna sağlam ama hamd olsun.:bhr:

Burnu farklı diyorlar, çiller yok olmuş vs bilmiyorum.:F Nicky Mina içinde sesi gerçekte öyle değil Jay Z o sesi çıkartıyor diyorlar. Bu üst tabaka çok karışık.:F
Rihanna sağlam ama hamd olsun.:bhr:
Rihanna erkek gibi avrat böyle dedikodulara izin verir mi ağızlarına çakar o dedikocuların. :A

Irkçı seni kınıyorum.s.s

Ekli dosyayı görüntüle 52125

Evet bombayı patlatıyorum. Avril ölmüş.😱 Bu Avril çakması onun. @Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @Bully @eskici @vadikızı @pompy @DarkLeqenD @MayısKralı yorumunuz ne. Bu iddiaya inanıyor musunuz.
Micheal Jakson için de ölmedi iddiası vardı bu da onun gibi bir şey bence. :D Anlaşılır ayrıca ailesi sevglisi falan yokmuymuş onlar da mı salak. :A
aaa tövbe estafurullah ilk defa duyuyorum 😱

2.sesonumuzda avrili tekrar konuk etmiştim şu fotosunu koymuştum eskilerden @Harunnn60 da yeni haline hiç benzemiyor demişti şuankı yeni haline benzemiyor gerçekten haberi okudum fanlarda şuanki hali benzemiyor diyorlarmış 😱
eski
avril-lavigne-avril-lavigne-22661429-1280-1024.jpg

yeni
avril-lavigne-at-the-y100s-jingle-ball-2013.jpg