reyting getirecekse küfür de ederim yani benim için farketmezkıl payıda olda 1.oldun tebrikler bu sezonda iddialı gibisin ama haftaya 2 elemeyi atltabilecekmisin bakalım
sakin cevaplar vericeksin yani neyse ben başlıklarımla olaya aksiyon katarım
+2 haftanın lafını mı ediyonMaalesef vaktinden önce kozlarını harcayanlar yüzünden bir türlü final puanı alamadık. ss Ama iyi gitmişim, sabırla beklemeye devam, haftaya 2'li eleme var iddialı geliriz herhalde biz de.
Final puanı alan arkadaşları tebrik ederim.
@DarkLeqenD geçmiş olsun bu sefer iyi dayandın la tebrikler.
hahaha kanal kapanmasın ayol ama az sert cevaplar olabilir ayarlarız orasını bencereyting getirecekse küfür de ederim yani benim için farketmez
Aynı anda yorum yazmışız.aa şimdi gelelim sana @Bully
şansızlığını kıramasanda 4.sıra iyi bir yükselme oldu bence sen tecrübenle başının çaresine bakarsın zaten
Eğer iyi reyting getirirsem 6.haftada beni yarışmaya tekrardan dahil edeceksinhahaha kanal kapanmasın ayol ama az sert cevaplar olabilir ayarlarız orasını bence
Katılıyorum liman şarkısını bende çok seviyorumezonun albümü dinlemiştim ben liman şarkısı en sevdiklerim arasında idi
hhahah kalp kalbe karşıymış derlerAynı anda yorum yazmışız.Aynen bazı arkadaşlar geçici başarılarının tadını çıkarsınlar bakalım ben güçlenerek yoluma devam edeceğim.
Genel konuşmuştum, Cansu Fırıncı'yı da hesaba katarsak 3 işte.reyting getirecekse küfür de ederim yani benim için farketmez
+2 haftanın lafını mı ediyon
bence haftaya elensen bile başarılı sayarım ben seni zara ilede renk katıp başarılı gitmiştin ezo ilede öylesin cnm 😉Katılıyorum liman şarkısını bende çok seviyorumayrıca Ezonun Liman şarkısı albümünün adı
Model'in iddiası olmadığını biliyoruz zaten sıkıntı yok, diğer final puanı alan Erkin'in de iddiası yok düşük şarkısında az daha şutlanıyordu.hhahah kalp kalbe karşıymış derler
modelin son 2 haftadır puan alması etkiledi tabi sizleri sonucta elenmemeye oynuyordu ilk 2 hafta
Katılıyorum liman şarkısını bende çok seviyorumayrıca Ezonun Liman şarkısı albümünün adı
Çok teşekkürler normalde liman şarkısı benim açımdan öbür haftalarda paylaşmayı düşündüğüm şarkıydı ama önceki haftalarda çok düşük puanlar alınca bu hafta liman şarkısını paylaştımbence haftaya elensen bile başarılı sayarım ben seni zara ilede renk katıp başarılı gitmiştin ezo ilede öylesin cnm 😉
aaa sen öyle san ayoll bugünkü model röportajını oku bence hedefi yarı finalModel'in iddiası olmadığını biliyoruz zaten sıkıntı yok, diğer final puanı alan Erkin'in de iddiası yok düşük şarkısında az daha şutlanıyordu.
Benim iddiadan kast ettiğim şampiyonluk iddiası, yarı finale zayıf şarkı taşıdıktan sonra ne anladım ben bu iştenaaa sen öyle san ayoll bugünkü model röportajını oku bence hedefi yarı final
aaa birşey söyleyecektimde senin hatrına neyse dedim cnmBenim iddiadan kast ettiğim şampiyonluk iddiası, yarı finale zayıf şarkı taşıdıktan sonra ne anladım ben bu işten
Çıkar bakayım ağzındaki o baklayı, yoksa içime dert olur uyuyamam.aaa birşey söyleyecektimde senin hatrına neyse dedim cnm
her sezon en güçlüyü çeyreğe koyup her sezon yarı finalde elenen birisi söyleyince bunu biraz tuhaf oldu gibiÇıkar bakayım ağzındaki o baklayı, yoksa içime dert olur uyuyamam.
Teşekkürler @sokak sanati o yorumuna göre iyi puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?