Benim Albümüm 3.Sezon / 4.Hafta Sonuçları

aa şimdi gelelim sana @Bully

şansızlığını kıramasanda 4.sıra iyi bir yükselme oldu bence sen tecrübenle başının çaresine bakarsın zaten

Maalesef vaktinden önce kozlarını harcayanlar yüzünden bir türlü final puanı alamadık. ss Ama iyi gitmişim, sabırla beklemeye devam, haftaya 2'li eleme var iddialı geliriz herhalde biz de.

Final puanı alan arkadaşları tebrik ederim.

@DarkLeqenD geçmiş olsun bu sefer iyi dayandın la tebrikler.

kıl payıda olda 1.oldun tebrikler bu sezonda iddialı gibisin ama haftaya 2 elemeyi atltabilecekmisin bakalım

sakin cevaplar vericeksin yani neyse ben başlıklarımla olaya aksiyon katarım
reyting getirecekse küfür de ederim yani benim için farketmez

+2 haftanın lafını mı ediyon

aa şimdi gelelim sana @Bully

şansızlığını kıramasanda 4.sıra iyi bir yükselme oldu bence sen tecrübenle başının çaresine bakarsın zaten
Aynı anda yorum yazmışız.
Aynen bazı arkadaşlar geçici başarılarının tadını çıkarsınlar bakalım ben güçlenerek yoluma devam edeceğim.

Aynı anda yorum yazmışız.
Aynen bazı arkadaşlar geçici başarılarının tadını çıkarsınlar bakalım ben güçlenerek yoluma devam edeceğim.
hhahah kalp kalbe karşıymış derler

modelin son 2 haftadır puan alması etkiledi tabi sizleri sonucta elenmemeye oynuyordu ilk 2 hafta

Katılıyorum liman şarkısını bende çok seviyorum
ayrıca Ezonun Liman şarkısı albümünün adı
bence haftaya elensen bile başarılı sayarım ben seni zara ilede renk katıp başarılı gitmiştin ezo ilede öylesin cnm 😉

İki puanla zirveyi kaptırmak üzücü olsa da buna şükür, herkese şarkının hakkını verdiği için teşekkürler.

hhahah kalp kalbe karşıymış derler

modelin son 2 haftadır puan alması etkiledi tabi sizleri sonucta elenmemeye oynuyordu ilk 2 hafta
Model'in iddiası olmadığını biliyoruz zaten sıkıntı yok, diğer final puanı alan Erkin'in de iddiası yok düşük şarkısında az daha şutlanıyordu.

bence haftaya elensen bile başarılı sayarım ben seni zara ilede renk katıp başarılı gitmiştin ezo ilede öylesin cnm 😉
Çok teşekkürler normalde liman şarkısı benim açımdan öbür haftalarda paylaşmayı düşündüğüm şarkıydı ama önceki haftalarda çok düşük puanlar alınca bu hafta liman şarkısını paylaştım
bu haftayada atlatayımda yeterliydi benim açımdan
artık öbür haftalar elenmiş olsamda seninde dediğin gibi başarılı sayılacak Ezo tıpkı Zara gibi

Model'in iddiası olmadığını biliyoruz zaten sıkıntı yok, diğer final puanı alan Erkin'in de iddiası yok düşük şarkısında az daha şutlanıyordu.
aaa sen öyle san ayoll bugünkü model röportajını oku bence hedefi yarı final

aaa sen öyle san ayoll bugünkü model röportajını oku bence hedefi yarı final
Benim iddiadan kast ettiğim şampiyonluk iddiası, yarı finale zayıf şarkı taşıdıktan sonra ne anladım ben bu işten