Benim Albümüm 3.Sezon / 4.Hafta Sonuçları

aa şimdi gelelim sana @Bully :F

şansızlığını kıramasanda 4.sıra iyi bir yükselme oldu bence sen tecrübenle başının çaresine bakarsın zaten :A :A :A

Maalesef vaktinden önce kozlarını harcayanlar yüzünden bir türlü final puanı alamadık. ss Ama iyi gitmişim, sabırla beklemeye devam, haftaya 2'li eleme var iddialı geliriz herhalde biz de. :A

Final puanı alan arkadaşları tebrik ederim.

@DarkLeqenD geçmiş olsun bu sefer iyi dayandın la tebrikler. :A

kıl payıda olda 1.oldun tebrikler bu sezonda iddialı gibisin ama haftaya 2 elemeyi atltabilecekmisin bakalım :A :A :A

sakin cevaplar vericeksin yani neyse ben başlıklarımla olaya aksiyon katarım :A
reyting getirecekse küfür de ederim yani benim için farketmez :A :A

Maalesef vaktinden önce kozlarını harcayanlar yüzünden bir türlü final puanı alamadık. ss Ama iyi gitmişim, sabırla beklemeye devam, haftaya 2'li eleme var iddialı geliriz herhalde biz de. :A

Final puanı alan arkadaşları tebrik ederim.

@DarkLeqenD geçmiş olsun bu sefer iyi dayandın la tebrikler. :A
+2 haftanın lafını mı ediyon :T: :A

aa şimdi gelelim sana @Bully :F

şansızlığını kıramasanda 4.sıra iyi bir yükselme oldu bence sen tecrübenle başının çaresine bakarsın zaten :A :A :A
Aynı anda yorum yazmışız. :A Aynen bazı arkadaşlar geçici başarılarının tadını çıkarsınlar bakalım ben güçlenerek yoluma devam edeceğim. :A

Aynı anda yorum yazmışız. :A Aynen bazı arkadaşlar geçici başarılarının tadını çıkarsınlar bakalım ben güçlenerek yoluma devam edeceğim. :A
hhahah kalp kalbe karşıymış derler :A

modelin son 2 haftadır puan alması etkiledi tabi sizleri sonucta elenmemeye oynuyordu ilk 2 hafta :A :A :A

hhahah kalp kalbe karşıymış derler :A

modelin son 2 haftadır puan alması etkiledi tabi sizleri sonucta elenmemeye oynuyordu ilk 2 hafta :A :A :A
Model'in iddiası olmadığını biliyoruz zaten sıkıntı yok, diğer final puanı alan Erkin'in de iddiası yok düşük şarkısında az daha şutlanıyordu. :A

bence haftaya elensen bile başarılı sayarım ben seni zara ilede renk katıp başarılı gitmiştin ezo ilede öylesin cnm 😉
Çok teşekkürler normalde liman şarkısı benim açımdan öbür haftalarda paylaşmayı düşündüğüm şarkıydı ama önceki haftalarda çok düşük puanlar alınca bu hafta liman şarkısını paylaştım:) bu haftayada atlatayımda yeterliydi benim açımdan:)artık öbür haftalar elenmiş olsamda seninde dediğin gibi başarılı sayılacak Ezo tıpkı Zara gibi:)

Model'in iddiası olmadığını biliyoruz zaten sıkıntı yok, diğer final puanı alan Erkin'in de iddiası yok düşük şarkısında az daha şutlanıyordu. :A
aaa sen öyle san ayoll bugünkü model röportajını oku bence hedefi yarı final :A