Benim Albümüm 3.Sezon / 4.Hafta Sonuçları

@mrt-06 kardeşim ne muhteşem oylardır bunlar çok teşekkür ederim :bhr: :Z

evet seni yarışmacıların üstüne atıyorum 1 puanla eleneni sen elemiş olacaksın :A

@mrt-06 oyları
11 Erkin Koray - Komşu Kızı
10 Gökhan Türkmen - Dayanamam
9 Pinhani - Unutuldular
8 Ziynet Sali - Diken
7 Sezen Aksu - Zalim
6 Model - Buzdan Şato
5 Merve Özbey - Ödeştik
4 Gülşen Aşk Cinayet Sever
3 Burcu Güneş - Geçer
2 Ezo - Liman
1 Ferdi Tayfur - Vallaha
Resmen emre atacani geçti demesin diye sezene ortalama puan eeek: neyse haftaya cennet mahalkesi pembenin en sevdiği sezen şarkisiyla geliyorum @mrt-06 mecbur tam verecek:A

@mrt-06 ya yakışmadı gerçekten emre için sezeni üzmeye deymez bence atacan :A
Resmen emre atacani geçti demesin diye sezene ortalama puan eeek: neyse haftaya cennet mahalkesi pembenin en sevdiği sezen şarkisiyla geliyorum @mrt-06 mecbur tam verecek:A
Bu çirkef Emre sırf ben başarısız gözükeyim diye Sezen'i seçmiş daha yeni anladım bunu. Haftaya 1 puan vereceğim; @denizz19 @Billy Kane ile de anlaşma yaptım onlar da 1 puan verecekler. El birliğiyle eleyeceğiz Sezen'i. :A

Bak nasıl bir etkinliği sabotaj etme, oyun kurma, çirkeflik yapma deyince hemen atıldı. Seni test etmek için yapmıştım içinde alevlenen entrikayı korlamak yeterli. Deniz eski günlerine geri dönüyor. :A
Sezeni yıkamadın cnm :A :A :A dağ gibi kadın :F

Mutluluktan ağlıcam şimdi :A
elenme korkusu çekerken güldürdük şimdide ağla bari zaten hiç doğrusuna gidemiyoruz ayol :A

Model ilk 3 içinde bu berbat şarkıyla yer almışsa kapatın kepenkleri :A Modele bakınca kimin elendiğine de bakmadım :F