Elendigim icin konudan gulerek ayrilim dedim.![]()
son gününde hoş tutmak lazım cnm gidip puan durumunu hazırlıyayım birazdan gelirimSende bu aralar her seye gülüyorsun![]()
Elendigim icin konudan gulerek ayrilim dedim.![]()
son gününde hoş tutmak lazım cnm gidip puan durumunu hazırlıyayım birazdan gelirimSende bu aralar her seye gülüyorsun![]()
Elenmedin kiElendigim icin konudan gulerek ayrilim dedim.![]()
Resmen emre atacani geçti demesin diye sezene ortalama puan eeek: neyse haftaya cennet mahalkesi pembenin en sevdiği sezen şarkisiyla geliyorum @mrt-06 mecbur tam verecekevet seni yarışmacıların üstüne atıyorum 1 puanla eleneni sen elemiş olacaksın
@mrt-06 oyları
11 Erkin Koray - Komşu Kızı
10 Gökhan Türkmen - Dayanamam
9 Pinhani - Unutuldular
8 Ziynet Sali - Diken
7 Sezen Aksu - Zalim
6 Model - Buzdan Şato
5 Merve Özbey - Ödeştik
4 Gülşen Aşk Cinayet Sever
3 Burcu Güneş - Geçer
2 Ezo - Liman
1 Ferdi Tayfur - Vallaha
Gelmesende olur böyle süperiz biz.son gününde hoş tutmak lazım cnm gidip puan durumunu hazırlıyayım birazdan gelirim![]()
@mrt-06 ya yakışmadı gerçekten emre için sezeni üzmeye deymez bence atacan![]()
Bu çirkef Emre sırf ben başarısız gözükeyim diye Sezen'i seçmiş daha yeni anladım bunu. Haftaya 1 puan vereceğim; @denizz19 @Billy Kane ile de anlaşma yaptım onlar da 1 puan verecekler. El birliğiyle eleyeceğiz Sezen'i.Resmen emre atacani geçti demesin diye sezene ortalama puan eeek: neyse haftaya cennet mahalkesi pembenin en sevdiği sezen şarkisiyla geliyorum @mrt-06 mecbur tam verecek![]()
Tabiki zevkleBu çirkef Emre sırf ben başarısız gözükeyim diye Sezen'i seçmiş daha yeni anladım bunu. Haftaya 1 puan vereceğim; @denizz19 @Billy Kane ile de anlaşma yaptım onlar da 1 puan verecekler. El birliğiyle eleyeceğiz Sezen'i.![]()
Darbe girismesi ile kalkişma yapma vaktiBu çirkef Emre sırf ben başarısız gözükeyim diye Sezen'i seçmiş daha yeni anladım bunu. Haftaya 1 puan vereceğim; @denizz19 @Billy Kane ile de anlaşma yaptım onlar da 1 puan verecekler. El birliğiyle eleyeceğiz Sezen'i.![]()
Bak nasıl bir etkinliği sabotaj etme, oyun kurma, çirkeflik yapma deyince hemen atıldı. Seni test etmek için yapmıştım içinde alevlenen entrikayı korlamak yeterli. Deniz eski günlerine geri dönüyor.Tabiki zevkle![]()
Mutluluktan ağlıcam şimdiPuan durumu geldi arada kaynamasın lafım diye etiket edeyim herkesi![]()
![]()
![]()
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock
Sezeni yıkamadın cnmBak nasıl bir etkinliği sabotaj etme, oyun kurma, çirkeflik yapma deyince hemen atıldı. Seni test etmek için yapmıştım içinde alevlenen entrikayı korlamak yeterli. Deniz eski günlerine geri dönüyor.![]()
elenme korkusu çekerken güldürdük şimdide ağla bari zaten hiç doğrusuna gidemiyoruz ayolMutluluktan ağlıcam şimdi![]()