Benim Albümüm 3.Sezon / 3.Hafta

Azcık yalan
acı filan yok herşeyi bilerek katılmıştım
4.sezona albüm düşünüyorum kafama yatan olursa başvurcam
benim albümüm 3.sezon bitince müsic survivoruda ben devam ettiricem orada yarışmaya devam edersin artık

burcu stratejik şekilde sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor bir kaç hafta sonra zirve yarışlarınada girer bende varım bu yarışta der demelide zaten

Niye hırstan gözüm dönsün ki eğer insan ilişkilerine göre devam eden bir yarışma olsaydı Gökhan Özen ile katıldığımda erkenden elenmezdim @Çiğdem- bilir.
Yani maharet şarkıcıda bende değil

tabi cnm üye avantajı içinde şarkıcın biraz güçlü sevilen olması gerekiyor yoksa sevilmeyen şarkıcıyla üye avantajıda çok işe yaramıyor gökhan özende dediğin gibi gördük beyazsoyun yorumları geldi aklıma kızma

Ben o zamanlar yokturum bilmiyorum. Ben benim oldugum dönemler adına ve sana takıldığım zamanlar adına yorum yapmiştim. Belirttiğim halde sen üst üste 2 kere aynı kapıya cıkan mesajlar yazarsan eğer hırs yada ciddiyetten başka birşeyle izah edemezdim.

Tabii ki diyecek.

Biz az konuşuruz ama öz iş yaparız.
handenin elenmeside avantaj tabi ilerki haftalarda hele final haftalarında hande tutulmazdı

BURCUNUN BU ALBÜMÜ GERÇEKTEN MÜKEMMEL KÖTÜ HİÇBİR ŞARKISI YOK ZATEN İLK 2 HAFTA EN DÜŞÜK ŞARKILARLA BİLE LİSTELERDE RAHAT YER EDİNDİN

Yok röportaj olarak yaptığın yorumlara biraz takılmak istedim aslında
tabiki yorum yapmak doğaldır ayrıca Ezo yada başka kimin elenmesini uygun buluyorsan o fikri söyleyebilirsin bu oldukça doğal bir yorum olur

Gökhan Özen'in albümü de çok iyiydi ama forum anlamadı

Üff tamam kes :ss

Dimi kız zaten ben hep rahat yer edinirim her ortamda.

Bu haftadan itibaren en iddialı Model şarkıları karşınızda...

Türk pop müziğinin en önemli eserlerinden biri olan Yalnızlık Senfonisi'ne yapılmış harika bir cover ile tam puanlarınıza talibiz.

Akustik performansını da dinlemenizi öneririm. Youtube'da yaklaşık 8 milyon izlenmeye ulaşmış.

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock

Çok kötü elenirsin inşallah