Benim Albümüm 3.Sezon / 3.Hafta

@Tolstoyevski ye neden sadece 1 soru sordun hic yorum yapmiyor zaten burda konussaydi bari

çocuk acılı ayoll olur böyle mesala senin elendiğin hafta röpörtajını daha çok merak ediyorum televizyonlar yayınlamaz vlla zor kanal buluruz
Belki elenmeyeceğim nerden biliyon :ss Ayrıca insan ilişkilerine göre oy veriyor demiş sevgili Forumdash demek ki kendi ilişkileri çok iyi değilmiş
Bu arada vadikızının insan ilişkileri de çok iyi ama elendi

@Tolstoyevski ye neden sadece 1 soru sordun hic yorum yapmiyor zaten burda konussaydi bari
çünkü geniş çapta röpörtaj onunla 1.hafta yaptık oyüzden sadece düşüncelerini aldım her hafta onamı yer ayyırıcaz ayol

elenirsen diyorum ayoll yoksa elenmenden bir çıkarım yok

çünkü geniş çapta röpörtaj onunla 1.hafta yaptık oyüzden sadece düşüncelerini aldım her hafta onamı yer ayyırıcaz ayol

elenirsen diyorum ayoll yoksa elenmenden bir çıkarım yok
Her hafta 1.olan ve elenenle mi röp yapacaksin

@Forumdash Bu röportajda biraz fazla eleştiri yapmış
nasıl olsa elendim rahat eleştiririm tarzı olmuş
hande yerine Ezo elenmeliydi yorumuna cevap olarak şunu söyleyebilirim
çok fazla zaten Ezo destekçisi yok bu hafta elenirim büyük ihtimal

modelde düşe kalka gidiyor onu yersin sen bence

evet normalde elenenle yapılıyor ama ben yenilik olarak haftanın 1.olanlarınada söz hakkı veriyorum haftaya elende röportaj yapalım çünkü sen 1.olamazsın
Bu hafta röportaj yapacagiz zaten ama elenen olarak degil 1.olarak

Kız acunculuk yapmişsin
Başlıkları yarısını ben söylemedim
ayrıca rakip gördüğüm bir ismi kırpmişsin neden

Yine yoğun bir çekememezlik kokusu alıyorum röportajdan o yüzden yorum yapmıyorum.
Hırstan gözün dönmüş gerçekten... Röpte ne demişim? Yarişan arkadaşa da takılıyorum zaten demişim. Sana ben PM olayı uzerinden takılmıyormu?

Tabi ki de değil
ben sadece yorumlaşirim şuan yaptiğim gibi😉

hahahah nasıl güzel olmuşmu tüm manşetlerde biz vardık türkiye bu röportajı konuşuyor

Elendiğim için rahat eleştiri yapmadım, parantez içi de dediğim gibi önceden @Çiğdem-'le yarişma öncesi konuşmuştum. Bu düşüncelerim o zaman da vardı jala da geçerliliği var çürütülmedi. Üzerimde bir rahatlık olsaydı sorulan soruya direk 1 verdiğim model elensin derdim. Ezo için dediklerimden dolayı böyle düşünüyorsan yanılıyorsun. Yarişmanın gidişatina göre söyledim.

hahahah nasıl güzel olmuşmu tüm manşetlerde biz vardık türkiye bu röportajı konuşuyor
Sen de bana mı oynuyorsun ne

ilk 3 haftada en ilgi gören senin roportajındı bence sevinmelisin

asarlardı seni vlla

sen ifadelerimi kullan beni ciddi sanmasınlar dedin ben başlıklarla seni baya bir gıcık olarak tanıttım dişi acun olma yolunda ilerliyoruz
Boşuna ilk postta sitem etmedim zaten
Bide cevap olarak demişsin acısı var
yoksa orjinali gayet yumuşak röp oldu