Evet röportajlarımız devam ediyor 2.haftada 1.olan @Tolstoyevski ve elenen @Forumdash ile özellikle @Forumdash ın sözleri bomba etkisi yaratacak başlıyoruz
İlk ve son sorumuz
@Tolstoyevski ye : Erkin Koray ile 1.haftadan sonra 2.haftayıda açık ara ile 1.oldunuz düşünceleriniz ?
Cevap : Aslında ikinci haftaki şarkıyı biraz haddinden erken kullandım, daha ilerlerde kullanılması gerekiliyordu. O yüzden bu birincilik aldatmaca olabilir, stratejik olarak ilerlediğim söylenemez. Bu bakımdan başarılı olduğum söylenemez, tek başarı Erkin Koray ve efsanevi şarkılarıdır, yine de önümüzdeki maçlara bakacağız bakalım. Bu arada buradan İsmail abi ve Erdal bakkala selamlarımı iletiyorum.
1.Sorumuz
@Forumdash a : 1- Yarışmanın büyük favorisi gösterilirken 2.haftada elendiniz , düşünceleriniz neler ?
- FAVORİ GÖSTERİLDİĞİM İÇİN ELENDİM -
Cevap : İşte favori gösterildiğim için elendim diyorum Sanki herkes ağız birliği yapmiş gibi 1 puan 1 puan Tesadüflere inanmam, o röp'ten sonra sanki jurilerin şalterleri açılmış, bi aydınlanma gelmiş gibilerdi
2.Sorumuz
@Forumdash a : 2- Sence kim elenmeliydi 1 puan verdiğiniz Model'mi ?
-EZO ELENMELİYDİ -
Cevap :Hayır, Model dinleyicisi değilim. Onun elenmesini düşünmüyorum. Son 2 haftadır düşük gittiği için Ezo olabilirdi.
3.Sorumuz : Yarışmada hedefin kaçıncı haftaydı , gösterildiği gibi final hedefin varmıydı ?
-
HANDE YENER ANTİLERİYLE FİNAL OLMAZDI -
Cevap : Herkes finale gitmeyi ister ama forumun Hande Yener'e karşı olan düşüncelerini bildiğim için (ki yarişmaya başvurdugum zaman da biraz konuşmuktuk senle) hedefim final filan değildi.
4.Sorumuz : Biri Kaybediyor isimli şarkın gerçekten elenmeyi hak ediyormuydu ?
-2.HAFTADA YARIŞAN ÇOĞU ŞARKIDAN DAHA İYİYDİM -
Cevap : Şarkım hiç kötü değildi. Aksine şuan istatiksel olarak baktiğimizda yarişılan şarkılardan en iyisi olmasa bile ilk 7ye girmesi gereken bir şarkıydı.
5.Son sorumuz : Son olarak favori olarak gördüğün 1 yarışmacı kim ?
-ŞARKILARMI İNSAN İLİŞKİLERİMİ YARIŞIYOR -
Cevap : Favorimi söyleyip algı yaratmak istemem. Favori söylendiğinde insanlarda garanti bu kazanır hissiyatı yaratabilir. Ben kendi adayıma rakip isimleri söyleyeyim.
Gülşen: Albümü eski olsa bile içinde Kardan Adam gibi efsane bir şarkı var. O şarkının yariştiği haftayla Hande'yi kapiştirmak isterdim
Murat Boz:Bence yılın en şişirilen albümü (Ebru Gündeş'le olan düet hariç, gerçi Ebru götürüyor şarkıyı) Yarişan arkadaş k.bakmasın yaa içinde sadece Yana Döne şarkısı tam bir Murat Boz şarkısı.
Ziynet Sali:Gerçekten şarkılar mı yarişiyor yoksa insan ilişkileri mi merak ediyorum Yarişan arkadaşa çok takılıyorum bu yüzden