Benim Albümüm 3.Sezon / 3.Hafta

Konukları sevmedim. Zaten bana verilen sözde tutulmadı. Oy vermiyorum bu hafta.

Konukları sevmedim. Zaten bana verilen sözde tutulmadı. Oy vermiyorum bu hafta.
aaa söylemedinki sunucuları ayoll bende konuyu açmak zorunda kaldım

ama önemli olan sonucları açıklamaları sunucuların zaten daha oylama başlmasınada var sen istediğin sunucuları söyle onları koyalım kimi istiyorsan

Piss yağcı.
Tamam Brad Pitt ve Jennifer Aniston'İn fotosunu koyduralım o zaman. Dur resim ayarım sana 2 tane.

@Çiğdem- ekle hemen.

jurilerim benim için önemli

kahvaltı yapacam bak ilk senin işini hallettim hadi ben kaçıyorum akşama röpörtajlarımız var @Forumdash yer yerinden oynayacak bomba sözleri var kaçırmayın

İçerde oyuncuları daha iyiydi bu sefer de ben oy vermiyorum hadi bakalım

jurilerim benim için önemli

kahvaltı yapacam bak ilk senin işini hallettim hadi ben kaçıyorum akşama röpörtajlarımız var @Forumdash yer yerinden oynayacak bomba sözleri var kaçırmayın

Bende bomba yorumlar yapayım seni zirveye taşıyalım.

İçerde reklam amaçlıydı. Burda toplumsal bir mesaj var. Yuva yıkanın yuvası olmaz mesajı verdik konuda.

İçerde reklam amaçlıydı. Burda toplumsal bir mesaj var. Yuva yıkanın yuvası olmaz mesajı verdik konuda.
aa mesaj vermişiz öyle diyor hem emekli adamlamı yarışıyorsun yaşlı başlı adam mutlu edelim yazıktır

haftayada içerde oyuncuları gelecek

evet çocuklar yarın 17:00 a kadar şarkılarınızı yollayın

@DarkLeqenD @Harunnn60 @OzaN @eskici @turkuazz @Tolstoyevski @Billy Kane @ozgur2113 @xemrexxx

Son düzenleme:

İyi hadi yaşlılara saygımızdan bir şey demiyorum bu seferlik haftaya başta Çetin Tekindor olmak üzere İçerde kadrosunu bekliyorum ona göre

İyi hadi yaşlılara saygımızdan bir şey demiyorum bu seferlik haftaya başta Çetin Tekindor olmak üzere İçerde kadrosunu bekliyorum ona göre
aaa tabikide en başta çetin bey

o sahnesi çok işime yarıcak yıldızlar yarışıyorda oraya oy gönderiyormusun bilmiyorum o sahneme sıra gelince kullan destek ol

aaa tabikide en başta çetin bey

o sahnesi çok işime yarıcak yıldızlar yarışıyorda oraya oy gönderiyormusun bilmiyorum o sahneme sıra gelince kullan destek ol

1 tanede benim hakkım var unutma.
Bu hafta Rihanna'nın dediğim şarkılarınıda paylaşırsın.

İlk hafta hedefim ilk 5ti : 9.oldum.
2.hafta hedefim ilk 3tü : 7.oldum
Bu hafta hedefim yine ilk 3 : ......
Bu hafta bana replay tuşuna tecavüz etmeme sebep olan şarkılardan biriyle geliyorum ; ''Gizli Sevda''
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @sokak sanati @Sherlock