Benim Albümüm 3.Sezon / 3.Hafta

Konukları sevmedim. Zaten bana verilen sözde tutulmadı. Oy vermiyorum bu hafta.:)

Konukları sevmedim. Zaten bana verilen sözde tutulmadı. Oy vermiyorum bu hafta.:)
aaa söylemedinki sunucuları ayoll bende konuyu açmak zorunda kaldım :F

ama önemli olan sonucları açıklamaları sunucuların zaten daha oylama başlmasınada var sen istediğin sunucuları söyle onları koyalım kimi istiyorsan :bhr:

aaa söylemedinki sunucuları ayoll bende konuyu açmak zorunda kaldım :F

ama önemli olan sonucları açıklamaları sunucuların zaten daha oylama başlmasınada var sen istediğin sunucuları söyle onları koyalım kimi istiyorsan :bhr:

Piss yağcı.:A Tamam Brad Pitt ve Jennifer Aniston'İn fotosunu koyduralım o zaman. Dur resim ayarım sana 2 tane.:Z

62b56c2b-7c09-410c-86c1-ccdb8751ad18.jpg
570_Jennifer-Aniston-discusses-constant-Brad-Pitt-and-Angelina-Jolie-headlines-7444.jpg

@Çiğdem- ekle hemen.:bhr:

jurilerim benim için önemli :bhr:

kahvaltı yapacam bak ilk senin işini hallettim hadi ben kaçıyorum akşama röpörtajlarımız var @Forumdash yer yerinden oynayacak bomba sözleri var kaçırmayın :A

Bende bomba yorumlar yapayım seni zirveye taşıyalım.:Z

İçerde oyuncuları daha iyiydi bu sefer de ben oy vermiyorum hadi bakalım :A

İçerde reklam amaçlıydı. Burda toplumsal bir mesaj var. Yuva yıkanın yuvası olmaz mesajı verdik konuda.:A

İçerde reklam amaçlıydı. Burda toplumsal bir mesaj var. Yuva yıkanın yuvası olmaz mesajı verdik konuda.:A
İçerde oyuncuları daha iyiydi bu sefer de ben oy vermiyorum hadi bakalım :A
aa mesaj vermişiz öyle diyor hem emekli adamlamı yarışıyorsun yaşlı başlı adam mutlu edelim yazıktır :F :F :F

haftayada içerde oyuncuları gelecek :A :A :A

evet çocuklar yarın 17:00 a kadar şarkılarınızı yollayın :F

@DarkLeqenD @Harunnn60 @OzaN @eskici @turkuazz @Tolstoyevski @Billy Kane @ozgur2113 @xemrexxx

Son düzenleme:

aa mesaj vermişiz öyle diyor hem emekli adamlamı yarışıyorsun yaşlı başlı adam mutlu edelim yazıktır :F :F :F

haftayada içerde oyuncuları gelecek :A :A :A

evet çocuklar yarın 17:00 a kadar şarkılarınızı yollayın :F

@DarkLeqenD @Harunnn60 @OzaN @eskici @turkuazz @Tolstoyevski @Billy Kane @ozgur2113 @xemrexxx

İyi hadi yaşlılara saygımızdan bir şey demiyorum bu seferlik haftaya başta Çetin Tekindor olmak üzere İçerde kadrosunu bekliyorum ona göre :A

İyi hadi yaşlılara saygımızdan bir şey demiyorum bu seferlik haftaya başta Çetin Tekindor olmak üzere İçerde kadrosunu bekliyorum ona göre :A
aaa tabikide en başta çetin bey :love1:

o sahnesi çok işime yarıcak yıldızlar yarışıyorda oraya oy gönderiyormusun bilmiyorum o sahneme sıra gelince kullan destek ol :A :A :A

İlk hafta hedefim ilk 5ti : 9.oldum.
2.hafta hedefim ilk 3tü : 7.oldum
Bu hafta hedefim yine ilk 3 : ......
Bu hafta bana replay tuşuna tecavüz etmeme sebep olan şarkılardan biriyle geliyorum ; ''Gizli Sevda''
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @sokak sanati @Sherlock