Benim Albümüm 3.Sezon / 3.Hafta Sonuçları

Herkese çok teşekkürler. İlk kez bir müzik etkinliğinde birincilik yaşamış oldum.

Şarkının hak ettiği değeri görmesi beni çok memnun etti.

Merve Özbey'in de ikinci olmasına sevindim, benim tam puan seçimim oydu. Üst sıralarda puan verdiğim diğer kişiler de hemen altta sıralanmışlar.

Murat Boz'a geçmiş olsun, Erkin Koray'ın da nispeten zayıf bir şarkısıyla yarışmadığı haftada elenmemesine sevindim.

1 verdiklerim eleniyorsa eğer ben bu işi biliyorum tam puan verdiğim modelde birinci yani kutlarım

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu mu aradın 10 saat.

Ata biniyor falan sen ne diyorsun? Adamın paçasını aşağı alırlar, eteğini başına geçiririm senin.

valla o cümle çok yanlış yere çıkıyor ama sen at olmadığın için Moğollardan etkilenmezsin korkma.

1.olan model @OzaN tebrikler benden tam puan almandna belliydi 1.cilik

@Billy Kane -5 e rağmen 2.oldun merve iyi gidiyor survivorda göksel gibi

@DarkLeqenD yalakalık yaparak @sokak sanati na sonunda 1 puan final puanı aldın

@Bully yine olmadı puan ama sıralamada bu şarkıya az haksızlık olmuş ama benim beğenmemden belliydi aslında düşüceği

@xemrexxx sezen bu şarkısıdnan çekiniyordun bence iyi sıralama puan almasanda

@turkuazz @Tolstoyevski ve @ozgur2113 kurutldunuz tebrikelr özellikle özgür elense benden bilridi racabı yanlış almışız ama şarkısı düşüktü

@MayısKralı eşitoy aldın ama oy kullansan yine eleniyordun geçmiş olsun zaten zamanın yok buu aralar okuluna odaklanırsın

@eskici gülşen son 2 haftadır sürünüyor