Bozulmamis calisiyorayy bu espriyi bende sevmedim gönül rahatligiyla olmamis atabilirsin
kimse eskicinin iğrenc espirisine komik demiyor oyüzden kıskanıyor böööBozmasana olm kızı, bi terbiyesiz daha.
Kendi atasözümü kendim yazıyorum artık.hahahah bu mesajla sonuclar gibi bende bittim şuan ben
Sen etek giyiyorsan Emre de gayet giyer.emrenin eteğini öpmek için ilk önce etek giydirmen gerek. @xemrexxx bu sana etek giydiririm diyor.
Kiskanmak senin isinkimse eskicinin iğrenc espirisine komik demiyor oyüzden kıskanıyor bööö
İskoç musunuz olum siz? @xemrexxx @sokak sanatiKendi atasözümü kendim yazıyorum artık.
Sen etek giyiyorsan Emre de gayet giyer.
Kendi atasözümü kendim yazıyorum artık.
hahah süpersiniz vlla @sokak sanati na bir iki küvette rihanna gösterdim sonra uçuşa geçti zaten bizimde işimize geldiKendi atasözümü kendim yazıyorum artık.
Daha fazla konuşup Çiğdem'e hit kazandırmak istemiyorum.Emre irlandalı mı neden etek giysin töbe töbe. yeter artık hakaretlerin.
Az değilsin.hahah süpersiniz vlla @sokak sanati na bir iki küvette rihanna gösterdim sonra uçuşa geçti zaten bizimde işimize geldiESKİDEN @xemrexxx te hürrem sanıyordu eskiden kendisini my devam ederken
dün gece 3 lere kaldım bende senin konunda hatırlatırım bu işler karşılıklıDaha fazla konuşup Çiğdem'e hit kazandırmak istemiyorum.Yetsin bence de.
Az değilsin.
Daha fazla konuşup Çiğdem'e hit kazandırmak istemiyorum.Yetsin bence de.
Az değilsin.
Ata biniyor falan sen ne diyorsun? Adamın paçasını aşağı alırlar, eteğini başına geçiririm senin.Mogollar iyi ata biniyor sen Moğol musun
cahil misin sen erkeklerin de eteği öpülür aha erdel prensi, sülümanın eteğini öperkene alın şu melunu gözümün önünden .ss @Çiğdem- @mrt-06 @DarkLeqenD @eskiciemrenin eteğini öpmek için ilk önce etek giydirmen gerek. @xemrexxx bu sana etek giydiririm diyor.
cahil misin sen erkeklerin de eteği öpülür aha erdel prensi, sülümanın eteğini öperkene alın şu melunu gözümün önünden .ss @Çiğdem- @mrt-06 @DarkLeqenD @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 52061
Ata biniyor falan sen ne diyorsun? Adamın paçasını aşağı alırlar, eteğini başına geçiririm senin.
kütüphanemde yoktu .ssbunu mu aradın 10 saat.
kütüphanemde yoktu .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?