İgrenc espri demis farkindaysanişte espiriden anlıyor billy kane kızların espirisi bile çirkin olmaz derler
İgrenc espri demis farkindaysanişte espiriden anlıyor billy kane kızların espirisi bile çirkin olmaz derler
Hani magazinde görüyoruz ya böyle çok ünlü insanlar yıllar sonra berbat hale düşüp kafayı yiyor, @sokak sanati da bir zamanlar popüler bir modken yönetim tarafından emekli edildi daha sonra elinden rozetleri alındı. Bu çocuk kafayı yemesin de kim yesin. Hepimiz suçluyuz başta da @Yiğitt...
Ziynet Sıla hiç farketmez 1 pointlerim onlara pardon size feda olsun.başkan yardımcım olarak atıyorum seni ama haftaya Ziynete 1 vereceksin.
haftaya ziynete 1 veren herkes aday olabilir
Bozmasana olm kızı, bi terbiyesiz daha.İgrenc espri demis farkindaysan
Benle @sokak sanati yarışmamıza rağmen saatlerdir burdayız sahi neden burdayız ben de şuan şaşkınım.Açıkla artık şu sonuçları yeter be saatlerdir burdayız. ss
Yakalık mı her geçen gün TDK yı Trollüyorsunpuan durumu geldi @DarkLeqenD @sokak sanati na yaptığı yakalık karşılığında ödülünü alıyor
hani 5 dakikaya geliyordu 12 dakika olduoylama bitmiştir 5 dakıkaya gelicektir puan durumu
@dreamy oyları
12 puan Gülşen
11 puan Merve Özbey
10 puan Model
9 puan Gökhan Türkmen
8 puan Ziynet Sali
7 puan Murat Boz
6 puan Burcu Güneş
5 puan Erkin Koray
4 puan Ferdi Tayfur
3 puan Ezo
2 puan Pinhani
1 puan Sezen Aksu
bu sayfaya gelen aklını dışarıda bırakıyor bizim büyümüz cnmBenle @sokak sanati yarışmamıza rağmen saatlerdir burdayız sahi neden burdayız ben de şuan şaşkınım.
Benle @sokak sanati yarışmamıza rağmen saatlerdir burdayız sahi neden burdayız ben de şuan şaşkınım.
Bir defa daha tekrar edersen anlayacağım!başkanım dedim. kaç kerede anlıyorsun
Bozulmamis calisiyor ayy bu espriyi bende sevmedim gönül rahatligiyla olmamis atabilirsinBozmasana olm kızı, bi terbiyesiz daha.
hahahah bu mesajla sonuclar gibi bende bittim şuan benBir defa daha tekrar edersen anlayacağım!
Deli koltuğa oturmuş kendini padişah zannetmiş! (25 Eylül 2016 Atacan M.)