Benim Albümüm 3.Sezon / 3.Hafta Sonuçları

Ayy tamam sus. HTGAWM izlicem.:X
annelisenin sevgilisi nate atlasın üstüne inşallah .ss
gerçi araya @Çiğdem- ya da @Yiğitt girer adamı mıncıklarlar :D ama en sonunda @vadikızı kapar tüm sinsiliğiyle :A
how%2Bbilly%2Bbrown.jpg

Herkese çok teşekkürler. İlk kez bir müzik etkinliğinde birincilik yaşamış oldum. :Z

Şarkının hak ettiği değeri görmesi beni çok memnun etti. :)

Merve Özbey'in de ikinci olmasına sevindim, benim tam puan seçimim oydu. Üst sıralarda puan verdiğim diğer kişiler de hemen altta sıralanmışlar. :)

Murat Boz'a geçmiş olsun, Erkin Koray'ın da nispeten zayıf bir şarkısıyla yarışmadığı haftada elenmemesine sevindim. :)
Haftaya bir elenirsin puf :)

Murat mı elenmiş? 😱

Gerek basın gerek sosyal medya tarafından yılın albümü gösterilen 2 albümler peşpeşe elenmiş:/ interesting (b)

@Çiğdem- emeğine sağlık çok keyifli bir program oldu reytinglerde zirveyi alırsın bu hafta bence. :)
Perdono? :A

@OzaN'ı da tebrik ederim. İyi bi coverla çıktı:A @Çiğdem- kız geçen hafta röpte ne sordun bu hafta kaç verdim. Yarişma başimsa herkes rahatsız diyordun:A
ilk bölümle 1.başlamıştık 2.bölüme gelmedi reyting sonucları ama onuda 1.oluyorduk bundada gelirse olruruz belkide ama düzenli açılmıyor reyting sonucları sen bir el atsan aslında :A

@Forumdash ın bir röpörtajı vardı tüm televizyonlar bizi düşürmedi gündemden :A

asıl ben teşekkür ederim @mrt-06 ve kara umut @sokak sanati önemli olan iyi vakit geçirmek sayenizde 1 gülüyorsam 2 güldüm umutu gerçekten kaybettik sandım :A

1.olan model @OzaN tebrikler benden tam puan almandna belliydi 1.cilik :A

@Billy Kane -5 e rağmen 2.oldun merve iyi gidiyor survivorda göksel gibi :F

@DarkLeqenD yalakalık yaparak @sokak sanati na sonunda 1 puan final puanı aldın :A

@Bully yine olmadı puan ama sıralamada bu şarkıya az haksızlık olmuş ama benim beğenmemden belliydi aslında düşüceği :A

@xemrexxx sezen bu şarkısıdnan çekiniyordun bence iyi sıralama puan almasanda :F

@turkuazz @Tolstoyevski ve @ozgur2113 kurutldunuz tebrikelr özellikle özgür elense benden bilridi racabı yanlış almışız ama şarkısı düşüktü :A

@MayısKralı eşitoy aldın ama oy kullansan yine eleniyordun geçmiş olsun zaten zamanın yok buu aralar okuluna odaklanırsın :A

@eskici gülşen son 2 haftadır sürünüyor :A
5.lik iyi bence hem efsane sarkilarimiz hala duruyor :A