Haftaya bir elenirsin pufHerkese çok teşekkürler. İlk kez bir müzik etkinliğinde birincilik yaşamış oldum.
Şarkının hak ettiği değeri görmesi beni çok memnun etti.
Merve Özbey'in de ikinci olmasına sevindim, benim tam puan seçimim oydu. Üst sıralarda puan verdiğim diğer kişiler de hemen altta sıralanmışlar.
Murat Boz'a geçmiş olsun, Erkin Koray'ın da nispeten zayıf bir şarkısıyla yarışmadığı haftada elenmemesine sevindim.
izledim tabisi de yorum bile yaptım yine biri ölmüş 8 hafta beklicez kim diyeizlemedin dimi sen daha.
Hayırdır Ziynet Sali birinci olamıyor diye kıskandın mı?Haftaya bir elenirsin puf
biz öyle uygun gördükMurat mı elenmiş? 😱
Gerek basın gerek sosyal medya tarafından yılın albümü gösterilen 2 albümler peşpeşe elenmiş:/ interesting
benim yarışmamda favorilerinde garantisi yoktur cnmMurat mı elenmiş? 😱
Gerek basın gerek sosyal medya tarafından yılın albümü gösterilen 2 albümler peşpeşe elenmiş:/ interesting
Haftaya eleneceksin totemim doğru çıkarsa 2 aya kadar da forum çökecek. ssHayırdır Ziynet Sali birinci olamıyor diye kıskandın mı?
şirince köyüne kaçalım mıHaftaya eleneceksin totemim doğru çıkarsa 2 aya kadar da forum çökecek. ss
Perdono?biz öyle uygun gördük
Ekli dosyayı görüntüle 52062
Zaten ben favori söylemembenim yarışmamda favorilerinde garantisi yoktur cnm
1 kötü 2 ortalama şarkım vardı kalan 7si de mükko artık düşük puan vereni odaya kapatır sabaha kadar @denizz19 dinletirim @mrt-06 @OzaN @eskici @DarkLeqenD
@Çiğdem- emeğine sağlık çok keyifli bir program oldu reytinglerde zirveyi alırsın bu hafta bence.
ilk bölümle 1.başlamıştık 2.bölüme gelmedi reyting sonucları ama onuda 1.oluyorduk bundada gelirse olruruz belkide ama düzenli açılmıyor reyting sonucları sen bir el atsan aslında
5.lik iyi bence hem efsane sarkilarimiz hala duruyor1.olan model @OzaN tebrikler benden tam puan almandna belliydi 1.cilik
@Billy Kane -5 e rağmen 2.oldun merve iyi gidiyor survivorda göksel gibi
@DarkLeqenD yalakalık yaparak @sokak sanati na sonunda 1 puan final puanı aldın
@Bully yine olmadı puan ama sıralamada bu şarkıya az haksızlık olmuş ama benim beğenmemden belliydi aslında düşüceği
@xemrexxx sezen bu şarkısıdnan çekiniyordun bence iyi sıralama puan almasanda
@turkuazz @Tolstoyevski ve @ozgur2113 kurutldunuz tebrikelr özellikle özgür elense benden bilridi racabı yanlış almışız ama şarkısı düşüktü
@MayısKralı eşitoy aldın ama oy kullansan yine eleniyordun geçmiş olsun zaten zamanın yok buu aralar okuluna odaklanırsın
@eskici gülşen son 2 haftadır sürünüyor
ayy sen her hafta efsane diyorsun 1.hafta dısında etkinizi görmedik vlla5.lik iyi bence hem efsane sarkilarimiz hala duruyor