DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,473
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Gel ilk haftadan beraber kardeş kardeş elenelimAy bu nasıl sıralama. ss
Gel ilk haftadan beraber kardeş kardeş elenelimAy bu nasıl sıralama. ss
Ya ne demezsin bi daha böyle bir ayarlama yaparsan yolarım seni. sskendim ayarladım nasıl heyecanlımı
Şuan için iyi gidiyoruz
içine xli emre mi kaçtı yolarım falanYa ne demezsin bi daha böyle bir ayarlama yaparsan yolarım seni. ss
Sonuç olarak ikimizede yüksek puanlar vericek broSaçmalama Ferdi Baba demek istedi alttan alttan
Bu şarkıyla elenmezsin rahat ol, ben de elenmem zaten boş heyecan yaratıyor işte Çiğdem cadısı.Gel ilk haftadan beraber kardeş kardeş elenelim
Geçen sene rahattım da noldu tepiği yedimBu şarkıyla elenmezsin rahat ol, ben de elenmem zaten boş heyecan yaratıyor işte Çiğdem cadısı.
Ben zaten slow severim o yüzden Gün Ağardı iyidir Pera'nın tüm şarkılarını seviyorum bir deSeninle zevklerimiz benziyor zaten PERA dinlediğini öğrendiğimde anlamıştım benim gibi zevkli biri olduğunu
Calvin'in neyine güvendin de rahat oldun laOha 😱 Buliy : yıllarca aradığım aşkımı buldum 😱
Geçen sene rahattım da noldu tepiği yedim
Calvin'in neyine güvendin de rahat oldun la
Ferdi baba güzel söylemiş hoşuma gitti.
o bana gösterdiğin slow çok ağırdı cnm bu şarkıyla elensen bile 1.hafta kullanman doğruyduCalvin'in neyine güvendin de rahat oldun la
Diss ve harika arasında gidip geldimCalvin'in neyine güvendin de rahat oldun la
Ne biliyim sen hep bana düşük verirdin acısını çıkarayım dedim de bana gerek kalmadı. Eleniyorsun.Hayırdır, problem ne?
Bu şarkıyla elenmezsin rahat ol, ben de elenmem zaten boş heyecan yaratıyor işte Çiğdem cadısı.
ışıd miyiz biz, biz safiye sultanız hala öğrenemedin.ssÖzentilerin çoğalmış bunların başını kesmek lazım
Jürilerin slowcu çıktı ama içleri geçmiş bunların. sso bana gösterdiğin slow çok ağırdı cnm bu şarkıyla elensen bile 1.hafta kullanman doğruydu