Şarkı çok iyi ama Ceceli okusaymış daha iyi olurmuş, Ebru ezmiş resmen Murat'ı
Bu yarışma MS gibi değil albümle yarışıyoruz şarkıcıyla değil o yüzden full Ebru Gündeş'i koyarım tam vermek zorunda kalırsın
Şarkı çok iyi ama Ceceli okusaymış daha iyi olurmuş, Ebru ezmiş resmen Murat'ı
eğer albümdeyse verebilirsin @DarkLeqenD harris diye birisini almıştı 2 haftadır kadın şarkıcıların şarkıalrını koyuyordu @BullyBu yarışma MS gibi değil albümle yarışıyoruz şarkıcıyla değil o yüzden full Ebru Gündeş'i koyarım tam vermek zorunda kalırsınYanlış mıyım @Çiğdem- ? format böyle
Hadi ordan kayıt ol butonuna bastığım anda en azılı rakibimdir benim buliy
eğer albümdeyse verebilirsin @DarkLeqenD harris diye birisini almıştı 2 haftadır kadın şarkıcıların şarkıalrını koyuyordu @Bully
Güçlerimizi birleştirmek varken beni niye ezikliyosun şimdi be
Verdim verdimYiğit Çim (iyi espri ama) sende bana iyi oy vermişsindir
Seni elemeden elenmem bu albümümde @denizz19 gibi bu işlerde başarılı birinin desteği var
Senin de beğeneceğin türdü aslında.Merak etme içine atmam ben
Benim de içimi baydı
diye birisi ha tamam.eğer albümdeyse verebilirsin @DarkLeqenD harris diye birisini almıştı 2 haftadır kadın şarkıcıların şarkıalrını koyuyordu @Bully
Güçlerimizi birleştirmek varken beni niye ezikliyosun şimdi be
Bi uza ya sonuçlara konsantre olamıyom senin yüzünden. ss
Harcadı ne be ben sadece şarkıları sundum oylamayı yapan zevksiz kişilerdi benlik bi durum yok
Senin için bayık bi kere .s
Bi uza ya sonuçlara konsantre olamıyom senin yüzünden. ss
Bunlar ne anlar efso danLoud albümünde efso parçalar var. Only Girl, Whats my name, Man Down, S&M, Big California, Love the way yok lie bunlarla bile çeyrek finale çıkman lazımdı.
O 1 puanın hesabı sorulacak. ssBen yeteri kadar uzadım şeklinde espri yapıyormuşum ve tüm forum beni dissliyormuş
Puan için sağol canımŞaka yapıyorum pulli beyi ezip geçicez bu sezon
Bilmem keyif vermediVerdim verdim
Senin de beğeneceğin türdü aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?