Her zamanki gibi hüsrana uğratacağım seni kaçarı yok.
Sen hani yarışmayacaktın git sporunla uğraş.ss
Her zamanki gibi hüsrana uğratacağım seni kaçarı yok.
Katy Prism albümü mu. O albüm iş yapardı.Tebrikler valla iyi tercih.
@Billy Kane napti. Loud albümünü harcadı mi yoksa. bir ara ona baktım ben. ilk sezonda sanırım.
Büyük destek verirdim. Finale hangi şarkıyı çıkarttın. dark house, Roar?
Harcadı ne be ben sadece şarkıları sundum oylamayı yapan zevksiz kişilerdi benlik bi durum yok@Billy Kane 2.sezon seçti rihannayı harcadı evet erken elendi ama katy perry final gördü yabancı düşmanlığına rağmen @Harunnn60 da kıskandı biraz
Senin için bayık bi kere .sMerak etme içine atmam ben
Benim de içimi baydı
Gökhan Türkmen'le yarışma isteğim vardı, GunesinOglu saolsun gerçekleştiremedik Benim Albümüm'e kısmet oldu, bu yarışmayla jübilemi yaparım.Sen hani yarışmayacaktın git sporunla uğraş.ss
Yayık yayık şarkılar sun sonra bana bayık de Bu haftalık olmadı ama haftaya telafi ederim sen de AFK'ya 1 vermiştinHarcadı ne be ben sadece şarkıları sundum oylamayı yapan zevksiz kişilerdi benlik bi durum yok
Senin için bayık bi kere .s
Şarkı çok iyi ama Ceceli okusaymış daha iyi olurmuş, Ebru ezmiş resmen Murat'ı
Buliye karşı birlik olmaya var mısınSen hani yarışmayacaktın git sporunla uğraş.ss
Yayık yayık şarkılar sun sonra bana bayık de Bu haftalık olmadı ama haftaya telafi ederim sen de AFK'ya 1 vermiştinHarcadı ne be ben sadece şarkıları sundum oylamayı yapan zevksiz kişilerdi benlik bi durum yok
Senin için bayık bi kere .s
Buliye karşı birlik olmaya var mısın
Zaten bilerek düşük verdin yoksa o şarkıma senin gibi müzikden anlayan ( 😛 ) biri düşük veremezYayık yayık şarkılar sun sonra bana bayık de Bu haftalık olmadı ama haftaya telafi ederim sen de AFK'ya 1 vermiştin
Hadi ordan kayıt ol butonuna bastığım anda en azılı rakibimdir benim buliyHöst asıl sen bana birliğe var mısın ben ona 1 yıldır karşıyım zaten