bir tane de 10+ point gelirse yırttım gibi@Harunnn60 oyları
Hande 13
Sezen 12
Gülşen 11
Model 10
Ziynet 9
Murat Boz 8
Gökhan 7
Pinhanni 6
Ferdi Tayfur 5
Erkin Koray 4
Murat Dalkılıç 3
Merve Özbey 2
Ezo1
gayet iyisin bence stratejiyi bozma ferdi babayı harcama benceİlk 5e giremessem güzel şarkıları ardı ardına kullanacağım.
Erkin Korayın bu şarkıyla zorlanmadan 1. olması lazım , gülşen kim ya?
@Yiğitt dediki ozanın yarışmacısını bilsem 1 verirdim dedi haftaya 1 gelirse onu banla yerinede beni koy süper moda sonrada şampiyon olursunElenecek gibiyiz hayırlısı...
Geçen sezon finale çıkmamı çekemeyenlerin bir darbesi olarak görüyorum bunu, sizleri sokaklara çıkmaya davet ediyorum.
Zevk meselesi işte kimileri senin gibi Demet dinliyor kimileri de GülşenErkin Koraya tam puan vermeyen Ferdi Babaya iyi puanı hiç vermez.
Harun bey şarkıları dinlerken ne içiyordun? bi daha içme olur mu?
Arabeskin kralı 8. sırada ne işi var Allah aşkına .albümün en iyi 3. şarkısıyla geldim daha napayım.gayet iyisin bence stratejiyi bozma ferdi babayı harcama bence
Sen daha bana 1 ver dur en iyi puanı benden aldın pis ve bir o kadar da zurnanın tekisinAnlaşarak mı geldiniz abi bu ne gelen geçen , 2 efsaneye 4ve5i verip geçmiş
@Tolstoyevski yorum yapmayacam diyince millet rahat oy vermiş ayollAnlaşarak mı geldiniz abi bu ne gelen geçen , 2 efsaneye 4ve5i verip geçmiş
Hababam Sınıfı izleyicisinin oyları bunlar fazla sevinmesin Haluk Levent'le de böyle başlamıştı sonuç malum.@Tolstoyevski yorum yapmayacam diyince millet rahat oy vermiş ayoll