Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Oylama Başladı

Doğru demiş yazan kişi. Bak Gülşen'in başarısına sözüm yok bilakis çok severim çok da dinlerim şarkılarını ama gerçekten öyle bir sürükleyiciliği yok

eskici saçmalık olarak görmüş
Örnek verdim hala konusuyorsun sacmaliktan baska bir sey degil onlar

Doğru demiş yazan kişi. Bak Gülşen'in başarısına sözüm yok bilakis çok severim çok da dinlerim şarkılarını ama gerçekten öyle bir sürükleyiciliği yok
Ne güzel iste kimse Gülsen'in sarkisi ciksin diye beklemiyormus ve buna ragmen Gülsen sarki cikartip Türkiye'nin en iyisi olabiliyor yani her sey sarkinin güzelligi sayesinde oluyor Gülsen'in kisisel özellikleri sayesinde degil yani o aciklamanin sarkilari ön planda degil kismi külliyen uydurma yalan baska da bir sey degil

Son düzenleme:
aa bu arada @Harunnn60 afişi sonunda yetiştirebildi KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER

bu sezonki afişimiz ilk 2 sezonun şampiyonu ve finale çıkan yarışmacılarına özel hazırlandı yani sizlere özel @denizz19 @OzaN @xemrexxx ve ozan emre demişken şarkınızıda yollayın

Yani Dan Dan klibini hatırlatma bana şimdi

Afişin tek güzel tarafı SILA

An itibariyle bugun günlerden cuma...Cuma gününe şöyle huzur verici bir ses tonuyla seslendirilmiş dingin bir şarkıyla güne başlayalım.

Hande Yener'in yazın en hit albümünden en hit slow şarkısı ""kavuşabilir miyiz" albümün en çok dikkat çeken slow şarkısı olmayı başardı ve 3 milyon dinlenmeyi şimdiden başardı.

İşte O Şarkı
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Çiğdem- @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD

Kavuşamayız gibi

İlk çıkış şarkısı çok çok başarılı gel çarem klibide şarkısıda müthişti
ayrıca Gülşen o klipte o kadar güzel ve doğal çıkmış ki çok başarılıydı
tabiki sonraki albümleride başarılı