Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Oylama Başladı

Herkese başarılar 😉

@Tolstoyevski sinema dizi hariç konulara 1 yıl yorum yapmama protestosu uyguluyormuş oyüzden şarkısını ben paylaşıyorum
1 puanları rahat rahat verebilirsiniz sonuclar açıklanırken size yorum yapamaz dis atıp kendi kendine kudurur

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @cevaa @vadikızı @MayısKralı @Billy Kane @Ahmad @OzaN @Doğu @Forumdash @Tzira @MEnes @S.G.A.T. @Tolstoyevski @EnveR @Felon @eskici @turkuazz @tolgab @soo @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @emree-29 @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @DarkLeqenD @mrt-06 @Aserat @hayret bi şey @Mr.At

Çok zor karar vallaha
ben böyle sanmıyordum
Tamam cuma son gunse iyi şarkıları biraz daha dinleyeyeim filan
düşük şarkıları ön sıraya diz 10 şarkıdan hangisi en zayıfsa 1.hafta kullan düşükten yükseğe git 5.haftayla birlikte güçlü şarkılar gerekecek finale kadar 2 li elemelerle boğuşucaksınız

Evet ama ya beğenilmez ilk haftadan elenirsem
Zaten kadını forumda pek seveni yohk

Sus kinci
kim temsil ediyordu o zaman? Bence sen o temsil edeni araştır kulis yapılmış arkandan
kulisede çok uygun birisi zaten @denizz19

survivor 1.sezon sıla 3. sezonuda hande ile kazanmıştı 2.sezonu sezen aksu all starı ise sokak sanati rihannayla almıştı

benim yarışmamdada 1.sezon yine sıla 2.sezon barış akarsu ayrıca barış ilkd efa erkek şampiyon oldu öncekiler hep kadındı

Aha o zaman ilk haftadan elendim asagdafa
Ayağımı kaydıracaklar

Olmadi bu ya bende diyordum @Tolstoyevski buraya yorum yapar bende diss atardim ve intikamimi alirdim

Oha kız ben de jürimiydim

Hayırlı olsun ne ara 3. Sezona geldik jüri olarak çok şaşkınım bende diyorum neden bankada bir sürü param oldu meğer @Çiğdem- ciğim yarışmayı 3. Sezona kadar götürmüş ilk 2 sezonun parası da bankadaymış demek ki

Çok yaşa Çiko
@Çiğdem-