Benim Albümüm 3.Hafta Sonuçları

son oy kim elendi kim 1. oldu kimler final puanları aldı tahminleri alalım bende puan durumuna son ayarı verip birazdan puan durumuyla geleyim @denizz19 @Harunnn60 @Bully @Billy Kane @Tolstoyevski @xemrexxx

@Felon oyları
1 - Deniz Seki - Sözyaşlarım Albümü
2 - Tarkan - Karma Albümü
3 - Sezen Aksu - Gülümse Albümü
4 - Sertab Erener - Rengarenk Albümü
5 - Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü
6 - İrem Derici - Dantel Albüm
7 - Mustafa Ceceli- Es Albümü
8 - Pink Floyd - The Wall Albümü
9- Gülşen - Bangır Bangır Albümü
10 - Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü
11 - Atiye - Soygun Var Albümü
12- Mabel Matiz - Gök Nerede Albümü

Uğraşamam Kösem başladı çoktan bitsin bir an önce.

@Felon ne diye son anda oyladın ki. ss

Deniz Seki ama -15 olayı varsa Gülşen'de riskte olabilir.

ben elendiysem dean le castiel videoları aylaşırım her gün kahrolursun

İlk 2 hafta final puanı aldıktan sonra bu hafta biraz düşüş yaşamışız sağlık olsun diyelim.

@MayısKralı zirvede yer almanı bekliyorduk zaten tebrikler ama tek atımlık kurşunun kaldı artık.

@denizz19 @Harunnn60 sizlere de tebrikler.

@mrt-06 oy kullanabilse final puanı alıyormuş yazık oldu kardeşime.

@EnveR geçmiş olsun bu haftaki şarkın zayıf kaldı ne yazık ki.
Jüri olarak devam edersin umarım.

1.olan @MayısKralı tebrikler bir hadise varı ben gel şarkısından bile daha çok seviyorum
2.olan @denizz19 bu albümü dinlemiştim biliyorsun boşver şarkısını çok beğenmiştim
@mrt-06 şarkına güvenmiyordun ama bak normal şartlarda 3.olmuştun malesef -puanla nasip olmadı ama sezen büyük favori zayıf şarkılar bile nekadar ilgi gördü😉
bu fırsattan 3.olan @Harunnn60 tebrikler sende güvenmiyordun şarkına ama bak ilk final puanı geldi birazda şanla

@EnveR üzüldüm iyide başlamıştın en azından atiye şarkısı sevdirdin bana kısa sürede @OzaN 2 sezon sevdiremedi

@Bully hahah @destere nin algı operasyonu fena vurmuş tarkanı @Doğu

@OzaN

@MayısKralı 'na Tebrikler şarkısı cidden muazzamdı hatta oylama bittikten sonra açıp full halini dinledim zaten çok seviyordum
@Bully üzülmesin Tarkan'ın heykelini dikeceğiz @destere'ye inat

ve çekirge gibi yine zıplayıp kurtulan @Tolstoyevski @xemrexxx sizede tebrikler çocuklar 3.cü zıplayışta bile birşey olmadıysa daha size birşey olmaz haha